vad är nytt och hur man laddar ner den nya versionen –

Canary- och Beta-användare har testat dessa nya funktioner under lång tid. Men hittills har Google inte ansett dem vara tillräckligt stabila för att göra dem tillgängliga för alla användare. Slösa inte en minut till och uppgradera till ny chrome 88 just nu

Vad är nytt i Chrome 88

Den nya Chrome 88 har kommit med många förändringar. Men en av de mest efterlängtade, utan tvekan, är permanent eliminering av Flash … Det verkade som att den här dagen aldrig skulle komma, men det gjorde den. I den här versionen har klassiska tillägg inte längre plats i webbläsaren. Ett viktigt steg framåt i webbläsarens prestanda och övergripande säkerhet. Alla användare som har Flash installerat, även om de är inaktiverade, kommer att kunna se att det inte finns några spår av det. Jag kommer aldrig att se dig.

Och Flash är inte det enda som har tagits bort i den här versionen. Hädanefter vi kommer inte längre att kunna komma åt FTP-adresser från webbläsaren … Den här funktionen har också skrivit historia genom att tvinga användare att använda FTP-klienter för att ansluta till dessa servrar. Och stöd för Mac OS X Yosemite har också tagits bort, macOS-versionen har inte stöds sedan 2017. Den nya Chrome 88 kommer bara att fungera med El Capitan och framåt.

Ett av de mest efterlängtade tilläggen av den här versionen är bättre integration med det mörka temat Windows 10. Från och med nu, om vi använder Windows mörka tema, adressfältet blir också mörkt , och inte ljusgrå som tidigare. A nytt, mindre påträngande tillståndssystem ingick också. Och sist men inte minst kan vi äntligen sök efter öppna flikar i webbläsaren , en mycket användbar funktion för de av oss som samlar dussintals flikar på den översta raden. Naturligtvis måste vi aktivera manuell fliksökning med flaggan “chrome: // flags / # enable-tab-search”.

Google passade på att presentera ett antal förbättringar för utvecklare, såsom nya API:er, funktioner för virtuell och förstärkt verklighet, bättre isolering, en ny version av JavaScript-motorn och förbättringar av CSS.

Ladda ner eller uppdatera din Google-webbläsare

Om vi ​​inte har konfigurerat oss själva (eller tredjepartstillägg) i webbläsaren kommer den att uppdateras automatiskt i bakgrunden. Så fort det händer, nästa gång vi öppnar webbläsaren, kommer uppdateringen att tillämpas omedelbart, och från och med då kan vi börja njuta av alla dessa förbättringar och nyheter.

Om vår webbläsare inte uppdaterades automatiskt eller om vi vill kontrollera vilken version av webbläsaren som används, måste vi gå in Alternativ> Hjälp> Google Chrome Info Sektion … En ny konfigurationssida kommer att dyka upp där vi kan se den installerade versionen och om det finns en väntande uppdatering kan vi uppdatera direkt.

För att njuta av förbättringarna och nyheterna som nya Chrome 88 har att erbjuda, som det finns många av.

Relaterade artiklar

Back to top button