Vad är nytt i iOS 15 HomePod Beta –

Detta är en ny exklusiv betaversion av HomePods.

Både utvecklare och offentliga testare vet att det är relativt enkelt att installera en betaversion på en iPhone eller iPad, ta risker, men att kunna ha den versionen utan undantag. Detsamma händer inte med betaversionen av HomePods-programvaran som den produceras selektivt och inte alla får den här betauppdateringen. Dessutom måste de som får det ha iOS 15 beta eller någon av de andra nyare versionerna.

I alla fall måste vi klargöra att detta program kommer att lanseras överallt under hösten tillsammans med resten. Faktum är att detta förväntas ske samtidigt som iOS 15 och iPadOS 15, så september kommer att vara valdatumet. Vi kommer ihåg att den bara kommer att vara kompatibel med två versioner av Apple-högtalaren som vi känner till idag: HomePod (stor) och HomePod mini.

Lossless Audio som den viktigaste nyheten i betan

Medan tillkännagivandet av Apple Music-förbättringar togs emot mycket väl av användare av plattformen, är det lika sant att det har varit kontroverser kring enheter som kommer att vara kompatibla med förlustfri uppspelning. Från början ingick inte HomePods i listan över enheter som var kompatibla med den här funktionen, men Apple meddelade snart att de skulle komma snart.

Tja, den här “snart” från Apple översätts faktiskt till dessa nya högtalarbeta, som redan inkluderar den här funktionen. Spela Apple Music-innehåll med högsta kvalitet i det så kallade Lossless Audio. Det ska sägas att det inte finns någon garanti för att den äntligen kommer att dyka upp i de slutliga versionerna, eftersom det inte kommer att vara första gången vi ser en ny funktion i beta, som sedan försvinner i efterföljande betaversioner och slutligen inte dyker upp i den slutliga . Det verkar dock helt klart att denna funktion så småningom kommer att dyka upp.

homepod förlustfritt ljud

Vissa medier som 9to5Mac som hade tillgång till denna beta hävdar att den här inställningen kan konfigureras från Home-appen. Om du har turen att få den här versionen bör du följa dessa steg på iPhone:

  1. Klicka på husikonen i det övre vänstra hörnet.
  2. Välj alternativet “Heminställningar”.
  3. Klicka på ditt namn.
  4. Hitta och klicka på Apple Music.
  5. Aktivera alternativet Lossless Audio.

Det måste jag säga ytterligare en nyhet av dessa betaversioner är att fixa buggar och detta är något som vi under flera veckor har sett dussintals användare rapportera att deras HomePods har allvarliga värmefel och till och med plötsligt slutar fungera. Dessa betaversioner har inte längre dessa buggar, även om det med tanke på deras svårighetsgrad förväntas att de kommer att åtgärdas med en annan officiell uppdatering, som kommer långt före den som motsvarar iOS 15.

Relaterade artiklar

Back to top button