Vad är nytt i 7.0 –

Instagram är ett gigantiskt socialt nätverk, så många utvecklare skapar sina applikationer så att användarna kan få ut det mesta av detta sociala nätverk. En av de mest populära Instagram marknadsföringsappar – Unfold, vilket gör att du kan anpassa dina berättelser. Nåväl med den nya uppdateringen, version 7,0 lagt till många funktioner för att bli kungen av Instagram. Fortsätt läsa för att lära dig allt nytt.

Unfold vill förbli en Instagram-allierad

Som vi nämnde tidigare är Unfold din Instagram-allierade, och skapar högkvalitativt innehåll som är helt personligt efter ditt tycke, tack vare, för det första, det enorma utbudet av mallar som det erbjuder, och för det andra, alla tillägg du kan lägga till deras berättelser . Unfold nyligen mottagen uppdateringen är tillgänglig i App Store Detta ökar dess värde ytterligare eftersom det erbjuder nya funktioner som ger dig fler verktyg för att ta ditt Instagram-konto och profil ett steg längre. Vi kommer att berätta om allt nedan.

  • Uppdaterat gränssnitt: Den första nyheten som du lyfter fram avslöjas så fort vi går in i applikationen, och det är att huvudskärmen har genomgått en omdesign. Från och med nu, när du går in i Unfold, är det första du ser de olika mallarna du har, så att du också kan hitta inspiration snabbare. Alternativt kan du naturligtvis fortsätta att komma åt dina projekt, där Unfold sparar alla berättelser du skapat med dem.
  • Instagram rutplanerare: Om du på hemskärmen klickar på de två raderna som finns i det övre vänstra hörnet så ser du att det finns en ny funktion i den visade menyn som du inte hade tidigare och att om vi ville ha kul så var du tvungen att gå till en annan applikation på App Store, som kommer att föreslå dig exakt det, för att få en förhandsvisning av ditt Instagram-rutnät och till och med ha tillgång till att lägga upp dessa bilder från Unfold.
  • Skapa genvägar för olika projekt: Om du har många projekt som du vill få uppmärksamhet om i din Instagram-bio, kan du ha lidit för att de inte alla passar in i din bio, med Unfold biosites är detta problem löst, eftersom du kan göra det, Följ länk. dina prenumeranter kan komma åt olika projekt eller webbplatser som du arbetar med och vill att de ska veta om. Alltid mycket noggrant designad, hemmärket Unfold.

Om du är en av de många Instagram-användare som har ett professionellt eller personligt fokus men älskar att ta hand om det, kommer du säkert att älska den här uppdateringen. Om du redan hade en, kom ihåg att du kan uppdatera appen från App Store genom att gå till ditt foto högst upp och svepa uppåt så att alla appuppdateringar visas. Om du inte har det kan du ladda ner det gratis, även om det har prenumerationsplaner för att kunna använda alla dess funktioner, som nya eller redan kända i tidigare versioner.

Relaterade artiklar

Back to top button