Vad är Lost Ark-installationspaketet och hur använder man det?

Vi har sammanställt åt dig vad som är Lost Ark-installationspaketet och hur du använder det.

På Steam, bara 24 timmar efter Lost Arks release Det var den näst mest spelade matchen. Om du vill spela denna trendiga MMORPG, följ systemkraven. härifrån Du kan kolla. Även för närvarande dina bästa klasser i spelet Om du vill veta vilka, låt oss hjälpa dig. Spel härifrån du kan ladda ner. Du behöver ingen Windows 11-dator för att spela Lost Ark, Möjligt att spela på Mac också.

Vad är Lost Ark-installationspaketet?

Lost Ark Founder’s Packs är en uppsättning av fyra presentförpackningar som släpps för att fira releasen av Lost Ark. Founder’s Packs kan köpas direkt från Steam eller som Amazon-koder som kan lösas in via Steam.

Det är viktigt att notera att flera kopior av Founder’s Packs inte kan kombineras till ett enda konto. Om flera Founder’s Pack-nivåer används på samma konto, kommer var och en att ge sin egen unika uppsättning belöningar, såväl som Royal Crystals och andra gåvor som inte staplas. Å andra sidan dupliceras inte saker som inte kan staplas som skinn.

Efter att du har köpt ett Founder’s Pack kommer det att visas i din lista och länkas till ditt konto. Välj den server du vill spela på och skapa en karaktär. Efter det kan du få paketet till din karaktär med hjälp av truppens inventering.

När du bestämmer dig för att använda ditt Founder’s Pack på en karaktär, kommer paketet att knytas till den världen som innehåller en lista med 6 tecken. Kristallin aura, fästen (fästen), husdjur (husdjur) och packade lådor eller kistor är världs-/listaberoende. Du kan använda Roster Storage i vilken större stad som helst för att överföra världs-/listalänkade objekt till andra karaktärer i samma lista.

Obs: Founder’s Packs är ej återbetalningsbara.

Hur drar man fördel av Lost Ark Founder's Packs?

När du använder ett Founder’s Pack på en karaktär ansluter det till den världen med sex karaktärer på sin lista. Världs-/listalänkade kristaller, fästen, husdjur och kistor är begränsade till en per värld. Du kan flytta dessa varor mellan spelare i samma lag med hjälp av Roster Storage som finns i vilken större stad som helst.

Du kan få en Aura, fästen, husdjur etc. som inte är packade i en karaktär. Givet blir det karaktärsberoende. Efter denna period kan du inte överföra dessa objekt till ett annat konto. När du får en oinpackad låda som innehåller plätering eller silver, blir lådan kontolänkad och kan endast användas i ditt lager i den världen eller regionen. Royal Crystal är det enda kontobegränsade föremålet i förpackningar som kan användas i vilken värld eller region som helst.

Relaterade artiklar

Back to top button