Vad är känt om iPhone 13 och dess release –

September är vanligtvis den valda månaden

Apple tenderar att överraska med produktlanseringar vid tillfällen då de, åtminstone traditionellt, inte förväntas. Med iPhone förblir han dock trogen sin strategi. Den ursprungliga modellen introducerades i januari och lanserades i juni, men i efterföljande generationer valdes sommarmånaderna för båda. Släppningen av iPhone 4s försenades ytterligare, så att oktober kom för att äntligen göra iPhone 5, och senare – alltid i september. Upp till 7 generationer i följd presenterades denna månad, med undantag för “SE”-linjen som presenterades och lanserades under årets första kvartal och alltid under ett pressmeddelande utan något event.

Först 2020 hade vi ett undantag – COVID-19-pandemin störde företagets planer och tvingade dem att skjuta upp presentationen av iPhone 12 till oktober. Faktum är att vi var tvungna att vänta till november för att hela linjen skulle komma ut på marknaden eftersom ’12 mini’ och ’12 Pro Max’ inte började säljas förrän den 13 november. Förseningar inte bara vid ankomsten till anläggningen, utan också med förseningar. de sista utvecklingsstadierna, som var planerade till mars och april, exakt när coronaviruset började drabba världen efter att det spred sig från Kina.

Kommer det att bli förseningar med lanseringen av iPhone 13 i år?

Oavsett om det är iPhone 13 eller iPhone 12s, enligt vissa källor nära Apple, kommer den nya iPhone 2021 att komma i slutet av året. Det råder ingen tvekan om det, och i själva verket verkar Apple inte tänka på att ändra dessa fetischmånader på kort sikt. Att ta reda på det specifika datumet är svårare, och i själva verket kommer det inte att bli officiellt känt förrän det är 1-2 veckor kvar innan evenemanget. Alla analytiker påpekar dock att det kommer september igen när de dyker upp för en händelse som återstår att se om han kan träffas ansikte mot ansikte igen eller om de kommer att följa dynamiken i deras streaming av hälsoskäl.

Planerna de har på Apple Park är att deras nya enheter ska börja anlända till fabriker under försommaren, så om det inte finns några bakslag kan de till och med vara redo att lanseras den september, eller åtminstone delvis. från dem. Varje år ser vi spänningar mellan Apple och dess komponentleverantörer över timing, så vi kunde nästan anta att det skulle bli någon form av chock. Att de sedan kan lösas i tid är en annan historia.

I en tid som är så märklig och komplex som denna, med viruset som lurar runt om i världen, är det nästan omöjligt att veta exakt vad som kommer att hända i något område av det personliga livet, men också på industriell nivå. Därför kan vi inte med säkerhet säga något om vad som kommer att hända, och mindre när vi talar om planer på lansering 9 månader i förväg, men det verkar som att med öppnandet av vaccinationsprocessen i halva världen och med redan etablerade hälsoåtgärder, borde inte vara några problem. så i år hade vi fyra nya telefoner på blocket i september.

Relaterade artiklar

Back to top button