Vad är Dall E Mini, hur man använder den och mer

I dagens inlägg kommer vi att förklara vad Dall E Mini är, hur man använder den och mer. Vi har också samlat de mest intressanta inläggen åt dig! Dall E Mini är en ny artificiell intelligens som skapar bilder enligt dina kommandon. Med detta roliga artificiella intelligensverktyg kan du skapa en bild av allt du kan tänka dig och dela surrealistiska bilder på sociala medier.

Vad är Dall E Mini?

Dall-E är en AI-bildgenerator som genererar bilder baserat på uttryck du anger. Den har fått sitt namn från den söta sopkomprimeringsroboten i surrealistiska Pixar’s Wall-E, och är en AI-modell som skapar bilder från de uttryck du anger.

Enligt OpenAIs avancerade mjukvara kan den faktiskt generera olika bilder baserat på en serie ord på några sekunder.

OpenAI började uppfinna Dall E AI 2021, som kan förvandla en handskriven beskrivning till en helt ny AI-genererad bild. Bilder, å andra sidan, var ofta suddiga, felaktiga och tidskrävande att rendera.

Den nuvarande versionen av programvaran är Dall E AI Mini, som är mycket lik den ursprungliga versionen av programmet. Så även om det inte kommer att uppnå riktigt enastående resultat från sin mer avancerade motsvarighet, hjälper det faktum att det gör saker lite fel dig att komma på lustigt innehåll som har blivit ett internetfenomen.

Hur använder man Dall E Mini?

Dall-E är en enkel, lättnavigerad webbplats. till webbplatsen Gå och skriv bara det du vill se. Klicka sedan på Kör och vänta på att den skickar några bilder till dig.

Denna process kan ta lite tid (resultatet är pixlar som genereras utan något annat material än råinformation), men resultatet innehåller minst ett av namnen du angav i beskrivningen. Till exempel kan “en häst och en regnbåge” vara ganska övertygande.

En utmärkt AI som kan fånga de flesta aktuella händelser. Med tanke på sin drömska presentation ser den särskilt bra ut med fluffiga texturer. Det kan vara därför folk gillar att lägga dockor i den.

Vad är Dall E Mini, hur man använder den och mer

Dall E Mini trafikfel

Dall E Mini trafikfel har blivit ett vanligt fel när webbplatsen blir populär. Ju fler människor använder det, desto mindre sannolikt är det att det ger ett snabbt resultat.

Just nu fokuserar utvecklingsteamet på en större och mer imponerande Dall-E, så vi får vänta lite på att buggen ska lösas. Eftersom problemet är relaterat till bandbredd och datorkraft skulle det bästa alternativet vara att vänta tills antalet användare sjunker. Detta innebär vanligtvis att man upprepar processen var tionde minut. Detta är tillräckligt med tid för att folk ska tröttna på att vänta och minskar belastningen på tjänsten.

Vad är Dall E Mini, hur man använder den och mer

Bästa Dall E Mini-inlägg

Det finns en handfull bra webbplatser som samlar in foton och gör dem tillgängliga. “Konstiga Dall-E-generationer” är en ny Twitter-profil som har nått ett stort antal följare som ett resultat av några av de val den har gjort.

Några av de bästa är:

Pikachu, som ser ut som en boxerDashcam-video från förarens bil som kraschar in i ShrekFront kamerafilmer av Joe Biden Mannen som bråkar med en getingLarry David skriver i Paddington 2Coffee as a mealEn rookie delar ut tidningar

Vad är Dall E Mini, hur man använder den och mer

Slutsats

Så här använder du Dall E AI och löser trafikfel:

1. Slutsats: Det är verkligen enkelt. till denna länk klicka för att gå till AI-bildgenerator Dall-E Mini. Ange sedan ditt innehåll och vänta på att magin ska hända. Detta kan ta lite tid och resultaten kanske inte alltid blir som du vill ha.2. Slutsats: Sedan AI-mjukvaran släpptes har webbplatsen den är lagrad på översvämmats med för mycket trafik för att webbplatsen ska kunna hantera. Du informeras om att det är “för mycket trafik” och att vi måste försöka igen flera gånger efter att ha klickat på “Kör”.3. Slutsats: Det är inte ovanligt att behöva trycka på körknappen flera gånger innan boten börjar köra, och beroende på webbplatstrafik kan det ta några minuter att få dina resultat.

Om du vill prova fler AI-applikationer, Hur man laddar ner Wombo AI-appen på Android och iOS Du kan ta reda på det här.

Relaterade artiklar

Back to top button