V15 Detect och V12 Detect Slim –

Med 140W sugkraft, den nya V15 Detektion detta är den mest avancerade sladdlösa dammsugaren från tillverkaren då den levereras komplett med en ny borste med inbyggd laser LED denna strategiskt placerade enhet kan detektera damm upp till 10 mikron i jord. På så sätt kan vi varje gång vi dammsuger tydligt se om det finns några partiklar kvar för att dammsuga, vilket kommer att säkerställa en effektivare och mer långsiktig rengöring.

Dessutom tack vare 5-lagers filtreringssystem Den kan fånga upp 99,99 % av dammpartiklarna så små som 0,3 mikron, samtidigt som den analyserar alla infångade partiklar med en piezoelektrisk sensor, som kommer att ansvara för att kvantifiera allt som sugs in, från små partiklar till andra partiklar. storleken på sockerkornet. Alla dessa räkningar kommer att visas på en färgskärm som vi hittar på baksidan av enheten, så rengöring, förutom effektivitet, kommer att registreras fullt ut.

Mer användbara funktioner och mekanismer

Du kan nu identifiera damm med större kapacitet, det är lättare att fånga och hålla, men hur är det med den största fienden till dessa dammsugare? Vi talar tydligt om hår som oundvikligen trasslar in sig i sugborsten. Nåväl, Dyson kom på en lösning.

Dyson V15-detektering

Nu, tack vare den nya motoriserade miniatyrborsten som inte trasslar ihop, kan vi dammsuga utan rädsla för att trassla ihop alla typer av hår vi hittar på golvet, såväl som alla typer av långa trådar och rep. Tack vare spiraldesignen absorberas hårstråna så småningom när de når änden av skruven. En mycket genialisk lösning som kommer att tillfredsställa mer än en användare.

Alla nya modeller på marknaden

Dyson V12-detektering

Utöver V15 Detect lanserar Dyson två andra modeller för att möta andra typer av behov, särskilt de som fokuserar på efterfrågan på efterfrågan. Å ena sidan har vi en ny Dyson V12 Detect Slim Den mindre och lättare modellen med 150 AW sugkraft inkluderar även en borste med laserdammdetekteringsteknik.

På andra sidan, Dyson överdimensionerad Detta är tillverkarens största modell, som erbjuder 150 % större behållare och 25 % större borste. Den är mycket större i storlek än den vanliga modellen, men den siktar på att erbjuda upp till 120 minuters batteritid med sitt interna batteri.

När kommer de att finnas att köpa?

Varje modell kommer att ha sitt eget releasedatum. Modellen som vi kan definiera som standard, Dyson V15 Detect, kommer att säljas den 14 juli, medan jätten Dyson Outsize kommer att säljas från den 2 augusti. Å andra sidan kommer den lilla V12 Detect Slim att börja säljas den 12 september. När det gäller prissättning måste vi vänta på att tillverkaren gör ett officiellt tillkännagivande.

Relaterade artiklar

Back to top button