UWP File Explorer Replacement Tool –

Tänk på att det viktiga Windows-operativsystemet har funnits länge, förutom flera versioner. De var mer eller mindre framgångsrika eller accepterade av användare, med Windows 7 och XP är min favorit. Allt detta tills man når strömmen Windows 10 … Som vi nämnde har föremål som Redmond System File Explorer funnits i många år. Detta hjälper oss att arbeta på bästa möjliga sätt med de filer och mappar som vi arbetar med varje dag.

Och det är att detta element har stannat kvar, trots de otaliga förändringar som har skett i Windows. Till detta kan vi till exempel lägga till andra veteraner som Kontrollpanel, Task Manager, enhetshanterare och så vidare. Men det är också sant att tiderna har förändrats mycket sedan starten. Således har tekniken utvecklats, och användningen och utseendet på vissa applikationer har anpassats till den rådande tiden.

Vilka är fördelarna vi hittar när vi installerar filer på Windows

Det är därför många användare för närvarande begär ändringar av några av dessa funktioner, som de gör med File Explorer. Även om det finns några ytterligare funktioner som denna artikel bär med sig, finns det användare som begär mycket mer. Det är därför, med tiden, många väljer att använda tredjepartslösningar. Tja, Files-programmet vi pratar om här är ett bra alternativ till den infödda Dirigent

Det är om denna applikation som vi kommer att prata med dig just nu. Det första vi behöver veta om detta alternativ till Windows Explorer är att det är en UWP-app. Detta betyder att vi först och främst laddar ner det från systemets officiella butik med fullständig säkerhet, Microsoft Store … Samtidigt har den designats både estetiskt och funktionellt för att perfekt anpassa sig till själva Windows.

Faktum är att så fort vi lanserar programmet som sådant, finner vi att användargränssnittet är något annorlunda än det vi är vana vid. Naturligtvis designades den för att hjälpa oss att hantera våra filer och mappar i total komfort. För att ge oss en idé pratar vi om gratis öppen källkod. UWP File Explorer som ger oss mycket av det som krävs av den ursprungliga Windows 10-funktionen.

Det är också viktigt att veta vad det är projekt det börjar just nu, så han har fortfarande mycket att förbättra och utveckla.

Filgränssnitt, alternativ till explorer

Tja, så snart det har lanserats, låt oss säga att detta är ett program i gränssnittet som vi hittar två tydligt urskiljbara paneler. Till vänster om den hittar vi en rad genvägar för viktiga och använda diskar och mappar. Samtidigt, i avsnittet “Start” i den högra rutan, kommer vi att se det använda och tillgängliga utrymmet för var och en av modulerna, både lokalt och fjärrstyrt.

Allt vi kommenterar har utvecklats med konventionella Gratis design paneler för att anpassa sig till resten av operativsystemet. När vi sedan navigerar genom enheterna och deras platser visar den högra rutan oss det angivna innehållet. Att säga att det snabbaste sättet att interagera med filer och mappar i den högra rutan är att högerklicka. mus knappen på den.

Vid denna tidpunkt visas en snabbmeny på skärmen, full av alternativ att välja mellan. Självklart har vi det vanliga klippa, kopiera eller ta bort, men det finns mycket mer i det. Till exempel från detta Innehållsmeny , vi kan spela direkt i VLC, öppna mappen i TreeSize för att se dess storlek, fästa den i huvudgränssnittspanelen eller till och med öppna den på en annan flik.

Alternativen för att interagera med andra installerade program varierar beroende på vilken typ av fil eller mapp som vi har valt.

Andra användbara filfunktioner

Och det är här vi berättar, till mångas glädje, att programmet vi pratar om stödjer arbetet med Flikar … Detta gör att vi kan öppna flera platser och divisioner i en fönster … Det här är faktiskt en funktion som många har efterfrågat i Windows inbyggda utforskare.

Dessutom har programmet en mycket kraftfull filwebbläsare och låter oss öppna innehåll direkt i CMD Terminal. En annan funktion som vi kan aktivera i den här applikationen är användningen av en dubbel ruta oberoende både i början och i nya flikar.

Allt detta kommer att hjälpa oss att arbeta snabbare och mer effektivt med allt vårt innehåll som är lagrat på vår dator.

Alternativ för filinställningar

I det nedre vänstra hörnet hittar vi en kugghjulsformad knapp som ger oss tillgång till programmets inställningar. Här kan vi anpassa många delar av programmet, som dess utseende, vad som ska visas vid start, musens beteende när den öppnas. innehåll , Etc.

Samtidigt aktiverar vi härifrån en dubbel ruta eller några genvägar för objekt som CMD eller PowerShell … Faktum är att det bästa vi kan göra är att flytta runt det här programmet lite för att vänja oss vid att använda det och upptäcka dess fördelar.

Gratis nedladdning av filer

Som vi nämnde tidigare står vi inför en UWP-app med öppen källkod som fungerar som ett alternativ För Windows File Explorer … Här hittar vi några mycket intressanta funktioner utöver ett gränssnitt mer i linje med nuvarande Windows 10. För att dra nytta av och prova allt vi har berättat för dig kan du därför ladda ner programmet är gratis från den officiella systembutiken.

Utvecklare: Yair A

Alternativ till fil som filutforskare

Explorer ++

Det är ett av de mest populära erbjudandena som ersättning för Windows Explorer. Att säga att det har förbättrats avsevärt under åren är fri och det ger enorma möjligheter att möta dessa utmaningar. Vi pratar om en bärbar applikation som kan laddas ner här och det finns genomarbetade flikar.

Multi-order

Ett annat känt erbjudande av denna typ i denna sektor: Multi-order det finns en installationsbar version och en bärbar version som vi kan ladda ner här. Vi kommer att ha ett flikbaserat användargränssnitt och ett stort antal knappar för direkt åtkomst till andra funktioner. Den har funktionen att byta namn på flera filer samt mycket mer.

Relaterade artiklar

Back to top button