Utöka din PS5:s kapacitet med dessa hårddiskar –

Problemet är att även om vad är PlayStation 5 har cirka 667 gigabyte ledigt utrymme som standard för att du ska ladda ner alla typer av spel räcker det fortfarande inte för dig. Något logiskt med tanke på att vissa titlar överstiger 70 spelningar utan problem.

En hårddisk för PS4- eller PS5-spel?

Självklart är lösningen väldigt enkel: köpa en hårddisk för att utöka minnet på din PlayStation 5 , höger? Tja, det är långt ifrån sanningen. Dessutom, beroende på vilket spel du vill spara, måste du använda en av följande metoder.

Om du vill köpa en hårddisk för att spela PS5-spel ska du veta att det måste vara en intern modell och supersnabb. SSD … Detta är en fördel då datakomprimeringen är utmärkt, vilket avsevärt minskar nedladdningstiden.

Vad händer om du vill ladda ner ett PS4-spel till din PlayStation 5? Tja, du kan göra detta genom att använda en extern hårddisk i det här fallet, som kommer att anslutas till din konsol via USB-porten.

När det gäller hårddiskar är det lika enkelt att ladda ner PlayStation 4-spel som att ansluta enheten till konsolen via USB. Nu behöver du bara gå till Inställningar, hitta fliken Lagring och formatera din enhet så att du kan börja installera PS4-spel utan problem.

En intern hårddisk krävs för att spela PlayStation 5-spel.

Om du vill öka den interna lagringskapaciteten på din PlayStation 5-konsol, som vi påpekade inte överstiger 670 gigabyte, du behöver en NVMe SSD-hårddisk eftersom PS5 har ett M2-gränssnitt med PCIe 4.0-stöd.

Att säga att dessa hårddiskar erbjuder djävulska läs- och skrivhastigheter, så de lever mer än upp till dina förväntningar genom att erbjuda riktigt snabba starttider. Är du orolig för att installera en intern hårddisk på din konsol? Var så säker, Sony tog hänsyn till allt och gjorde allt väldigt enkelt, eftersom du bara behöver en skruvmejsel.

Du måste ta bort locket från toppen (inga verktyg krävs för detta, eftersom det har en mycket enkel mekanism). Du kommer då att se att det finns en rad skruvar som du måste ta bort för att ta bort metallplattan som ligger bredvid PS5-fläkten och skyddar expansionsportarna.

När du har tagit bort kortet kan du komma åt porten för att ansluta din nya hårddisk. Det bör noteras av nyfikenhet att du inte kan ta bort den ursprungliga hårddisken från PS5 eftersom den är lödd.

Som du kanske har märkt processen att utöka minnet på din PS5 , att antingen njuta av PS4-spel eller installera PlayStation 5-spel är enkelt. Vi ska titta på olika alternativ.

Bästa hårddiskarna för att ladda ner PS4-spel

Vi startar den här sammanställningen med de bästa alternativen att överväga om du letar efter en hårddisk som kan utöka ditt PlayStation 5-minne för att ladda PS4-spel. Alla utvalda modeller har en minsta kapacitet på 5 TB, så att du aldrig får ont om utrymme.

Seagate Expansion Desktop

Den första modellen vi vill rekommendera dig är Seagate Expansion Desktop 6TB … Modell som ger läs- och skrivhastigheter upp till 160 megabyte per sekund för bästa prestanda.

WD Elements

På andra plats har vi ytterligare en tungviktare i branschen. WD är riktmärket för köp av hårddisk, och denna Elements-modell är en av de bästa när det gäller valuta för pengarna. Med 5 TB kapacitet och USB 3.0 är detta den idealiska modellen för att utöka din konsols lagring.

Seagate bärbar

Vi antar redan att Seagate kommer att bli en av de mest prestigefyllda tillverkarna i sektorn, varför du kommer att se flera modeller från detta märke i vårt urval. I detta fall Bärbar Seagate, framför oss är en extern hårddisk med en kapacitet på 5 TB med USB 3.0-anslutning, vilket ger mer än tillräcklig läs- och skrivhastighet.

G-Technology G-Drive

En annan bra modell att överväga är G-Technology G-Drive-hårddisken. Disk med en kapacitet på 5 TB och Har en USB Type-C-port och är även kompatibel med USB 3.0 och Thunderbolt 3 … Dess vikt är bara 408 gram – en detalj som måste beaktas.

WD Elements Desktop

Den sista PS4-spelhårddisken vi skulle vilja rekommendera för din PlayStation 5 är WD Elements Desktop … Enorm modell med 10TB intern kapacitet, så att du kan lagra alla böcker du behöver utan storleksproblem.

Bästa hårddiskarna för PlayStation 5-spel

Vi kommer nu att ta en titt på de olika alternativen att överväga om vi vill utöka vår konsols kapacitet för att installera fler PS5-spel.

WD_BLACK SN850

Denna meditation WD_BLACK SN850 utan tvekan den mest kompletta du hittar. Dess pris är högre än vanligt, men dess prestanda kompenserar för varje investerad euro.

Samsung 970 Evo Plus

Denna Samsung NVMe M.2 SSD har en kapacitet på 1TB och djävulska läs-/skrivhastigheter för att ladda PS5-spel på rekordtid.

Sabrent 1TB raket

Vi fortsätter med detta urval av de bästa interna hårddiskarna för din PS5, vi ville inte missa den här från Sabrent Företaget är ett riktmärke i branschen och har en katalog som kommer att glädja de mest krävande användarna.

Kingston A2000

Låg budget men vill utöka den interna lagringskapaciteten på din konsol? Missa inte denna fantastiska affär med Kingston A2000-hårddisken till ett mycket attraktivt pris.

Avgörande P5

Avslutar monteringen av Crucial P5 SSD i dess 500GB-version. En modell som erbjuder exceptionell prestanda och förbättringar av datasäkerhet och hantering genom snabb kryptering av hela enheten.

Relaterade artiklar

Back to top button