Utmärkta nyheter för dem som väntar på Xiaomi Mi8: anländer i augusti till ett pris som du kanske gillar

Note: We hope you enjoy reading this article: Utmärkta nyheter för dem som väntar på Xiaomi Mi8: anländer i augusti till ett pris som du kanske gillar

Xiaomi presenterade sin senaste topp i sortimentet i Kina för inte ens en månad sedan, vilket väckte mångas nyfikenhet tack vare det övertygande tekniska databladet, som även tycks briljera inom den fotografiska sektorn. För alla som väntar på det på den europeiska marknaden finns det goda nyheter: Xiaomi Mi8 borde vara tillgänglig i Europa börjar med nästa augusti till ett pris mycket konkurrenskraftig för de standarder som toppen av sortimentet i våra delar är bestyrkt.

Enligt vad som framkommit av uppgifterna i arkivet av Alltronen schweizisk återförsäljare, skulle det kinesiska företagets enhet vara i pipelinen på den europeiska marknaden: den planerade varianten skulle vara den som integrerar 6 GB av RAM e 64 eller 128 GB internminne, med band 20 implementeras i färgerna Blå Och Svart. I nuläget skulle det finnas kvar exklusivt för den kinesiska marknaden varianten Utforskare och det inbyggda 8 GB RAM-minne och 256 GB internminne.

De pris förväntad lansering för den schweiziska marknaden är cirka 549 schweizerfranc (ca 480 €) för varianten med 64 GB och 599 schweizerfranc (ca 520 €) för 128 GB. Vi upprepar att vi inte har säkerheten gällande prismatchning för europeiska kunder men vi antar att om de skulle avvika från dessa siffror skulle skillnaden vara relativt minimal.

Relaterade artiklar

Back to top button