Utforska havsbotten med denna undervattenslift. –

Denna kapsel är i nordost om ett tyskt land och är inne Östersjön. Det erbjuder en unik upplevelse, utan att behöva bli blöt eller hyra något dyrare för att observera havsbotten.

Ren och säker design

Formad som en klocka och kan dyka till botten, som i det här fallet, i området där den ligger, är på ett par meters djup.

Har två motorer som ansvarar för att sänka all infrastruktur under vatten. Den väger bara 50 ton. men det tar mycket energi eftersom det tränger undan en mängd vatten som motsvarar 100 ton när det sänks ned. Dessutom är det kan simma som vilket skepp som helst.

Denna struktur turistattraktion i området och det är en teknisk bedrift skapad av många människor som har alla nödvändiga säkerhetssystem.

Eftersom detta är en “hiss” har modern teknik, dess säkerhetsåtgärder vid läckage eller förhindra att personer tar sig in också.

Systemet har nödbromsmekanism detta innebär att kapseln kan återvända till ytan på några sekunder i händelse av någon oförutsedd händelse som kan uppstå. Det finns ett par i dess inre Ventilationssystem som ger konstant ventilation av kapselns insida med frisk luft.

Var och en av kristaller som är tillgängliga för observation av havsbotten, sex centimeter tjock även tillverkad av säkert och hållbart material.

Fler länder vill genomföra det

Det kan dock hända att många av de människor som vill prova denna upplevelse är besvikna som de fortfarande förväntar sig de ser något och till slut ser de ingenting eller på grund av lera i vattnet eller för att ingen fisk dyker upp i det ögonblicket.

Faktum är att när detta händer finns det ett system som stänger fönster och avge 3D-band för besättningen.

Vissa länder som Turkiet och Malta planerar att introducera denna undervattens “lift” i framtiden. Men var och en av dessa strukturer måste vara anpassad efter varje orts behov, Därför, om nya modeller byggs i andra delar av världen, behöver de inte vara exakt samma som i Tyskland.

Relaterade artiklar

Back to top button