Upptäck de mest populära Android-smarttelefonerna 2015, enligt AnTuTu! (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Upptäck de mest populära Android-smarttelefonerna 2015, enligt AnTuTu! (Foto)

Som vanligt, AnTuTu ger oss en regelbunden rapport baserad på data som samlats in tack vare dess berömda riktmärke, som utnyttjas av miljontals användare runt om i världen för att testa många enheter. Så vilka var de mest populära under första kvartalet 2015?

LÄS ÄVEN: Galaxy S6 och S6 Edge dominerar topp 10 av de snabbaste smartphones enligt AnTuTu

Samsung Galaxy Note 4 tar första plats i den globala rankingen, följt av Galaxy S5. Vi har sedan Xiamoi på tredje och femte plats, ett tecken både på husets framgång och på hur mycket kinesiska användare gillar AnTuTu. På topp 10 finns dock alla huvudkonkurrenter globalt, förutom OnePlussom är placerad på åttonde plats i en ranking som inte lämnar plats för hans styvpappa Oppo.

Följ sedan, i AnTuTu-rapporten, en serie målningar relaterade till specifika länder, mestadels orientaliska, bland vilka de mest intressanta är den amerikanska, där Xiaomi försvinner för att lämna mer utrymme för Samsung och LG, och den tyska, där OnePlus det kommer även på andra plats, mellan S5 och Note 4.

Det bör vara tydligt att dessa popularitetsdata enligt AnTuTu inte har ett direkt samband med antalet försäljning: OnePlus har kämpat för att nå miljonen enheter, medan Samsung lätt har överträffat dem med både Note 4 och S5; det är dock uppenbart hur OnePlus har krossat de flesta nördarnas hjärtaneller snarare de som har mer benägenhet att utvärdera sin smartphones prestanda genom ett riktmärke, jämfört med den vanliga användaren som kanske inte ens vet vad AnTuTu är.

Relaterade artiklar

Back to top button