Upptäck 2014 års mest populära smartphones, enligt AnTuTu! (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Upptäck 2014 års mest populära smartphones, enligt AnTuTu! (Foto)

Efter att ha avslöjat vilka som är de mest kraftfulla smartphones 2014, visar AnTuTu oss också de mest populära, alltid baserat på dess stora databas med benchmarks utförda av användare från hela världen.

I första hand, och vi slår vad om att du inte förväntade dig det: Xiaomi Mi4. Det enorma antalet Xiaomi-användare i Kina (och deras benchmark, verkar det som) har beslutat om segern för denna smartphone, jagad av ett par SamsungNote 3 och S5, som följs av en annan Xiaomi, det vill säga Mi3.

Samsung har återigen det högsta antalet smartphones i topp 10, vilket det också inkluderar Galaxy Note 4 och de die hard Galaxy S4. Utmärkt placering även för ASUS Zenfone 5som gav sitt namn kunde bara vara på 5:e plats, och även 6:e plats av Meizu MX4. Hedersomnämnande för Ett plus ettsom inte kommer att ha varit en äkta sådan flaggskeppsmördare, men som ändå fick ett första år som slutade i ett crescendo; och bra också Nexus 5alltid populär, trots Nexus 6.

En snabb titt på förra årets ranking visar oss att Xiaomi och Samsung faktiskt var “destinerade” att vara där, och att Nexus alltid är mycket älskade av AnTuTu-publiken, vilket gör OnePlus återigen den verkliga överraskningen 2014.

I galleriet nedan lämnar vi dig detaljerna om 11 specifika marknader: det finns inget Italien, men redan en titt på tabellen över Tyskland visar oss en helt annan bild än den globala, påverkad kanske “för mycket”, åtminstone från vår synpunkt, från kinesiska och orientaliska smaker i allmänhet.

Relaterade artiklar

Back to top button