Upplagt av Ben Patterson den 19 oktober 2021 Hur du ändrar din plats i Hulu och titta på var som helst –

Friskrivningsklausul: Vissa sidor på denna webbplats kan innehålla en affiliate-länk. Detta påverkar inte vår redaktion på något sätt.

Hulu har kontrakt med amerikanska medieleverantörer som begränsar det från att streama program, filmer och avsnitt utanför USA. Det betyder att om du är i Kanada, Storbritannien, Mexiko eller något annat land än Amerika, kan du inte streama Hulu på dina enheter.

Hur du ändrar din plats i Hulu och titta på var som helst

Så, vad händer när du reser utomlands men ändå vill njuta av ditt favoritprogram? Vad gör du om du tillfälligt har bytt till en ny arbetsstation men ändå vill ha koll på de senaste nyheterna om ditt tillstånd? Oroa dig inte.

Du kommer att bli glad att veta att det finns ett sätt att skaka av dig Hulus geografiska begränsningar och låsa in din oavbrutna streamingupplevelse.

Begränsat erbjudande: 3 månader GRATIS!

I den här artikeln visar vi hur du går tillväga.

Hur man ändrar platser i Hulu på en FireStick

Amazon FireStick, även känd som Fire TV Stick, ansluts till en HDMI-port på din TV eller dator och ansluter dig omedelbart till både streamingtjänster och internet. FireStick körs på Android, vilket gör den kompatibel med alla appar som är tillgängliga i Google Plays appbutik, inklusive Hulu.

Om du streamar Hulu på en FireStick kan du enkelt ändra din plats och njuta av dina favoritkanaler från var som helst i världen. Här är hur:

Begränsat erbjudande: 3 månader GRATIS!

 1. Se till att du har ett aktivt ExpressVPN-abonnemang. För att göra det, besök den officiella webbplatsen och välj det paket du vill ha.
 2. Installera ExpressVPN på din FireStick, sök helt enkelt efter ExpressVPN från Fire TV Stick-appbutiken.
 3. Öppna ExpressVPN-appen och ange dina referenser för att logga in.
 4. Klicka på “konfigurera ditt VPN”och följ sedan instruktionerna på skärmen för att konfigurera en VPN-anslutning.
 5. När ExpressVPN är konfigurerat, klicka på “Slå på.”
 6. Klicka på “Välj plats”.
 7. Välj “USA” som din föredragna plats och välj sedan den stad som kommer att fungera som din serverplats. För att låsa upp de lokala och regionala kanalerna som utgör ditt hemnätverk bör du välja den stad som matchar din hemnätverksplats.

Hur man ändrar platser i Hulu på en Smart TV

Hulu finns nu på de flesta smarta TV-modeller. Faktum är att Hulu nu finns som en inbyggd app på nästan alla smarta TV-apparater som körs på Android. Om du vill njuta av Hulu utan att vara geografiskt begränsad måste du göra följande:

 1. Skaffa ett ExpressVPN-abonnemang från den officiella webbplatsen.
 2. Öppna din smarta TV och besök appbutiken.
 3. Ange “ExpressVPN” i sökrutan och tryck på Gå.
 4. När du har hittat ExpressVPN-appen, klicka på den och välj “Installera.”
 5. Efter installationen öppnar du appen och anger dina referenser för att logga in.
 6. Klicka på “konfigurera ditt VPN” och följ sedan instruktionerna på skärmen för att konfigurera en VPN-anslutning.
 7. Klicka på “Slå på”.
 8. Klicka på “Välj plats”.
 9. Välj den stad som matchar din Hulu Home-nätverksplats.
 10. Starta Hulu och titta på den kanal du väljer.

Hur man ändrar plats på Hulu på en PC

En av de bästa sakerna med Hulu är att om du äger en PC behöver du inte en dedikerad mediaspelare för att titta på dina favoritkanaler. Du kan besöka den officiella Hulu-webbplatsen med din webbläsare och titta på vad du vill utan att installera något.

Om du använder en dator för att komma åt Hulu är det enkelt att ändra din geografiska plats:

Begränsat erbjudande: 3 månader GRATIS!

 1. Skaffa en ExpressVPN-plan från den officiella webbplatsen.
 2. Ladda ner och installera ExpressVPN-appen för Windows.
 3. När installationen är klar öppnar du appen och loggar in på ditt konto.
 4. Klicka på “Slå på” och klicka sedan på de tre horisontella prickarna bredvid appens smarta plats. Detta gör att du kan ställa in en anpassad plats.
 5. Välj “USA” som din föredragna plats och välj sedan den stad som kommer att fungera som din serverplats. För att säkerställa att du behåller åtkomst till alla kanaler i ditt Hulu Home-nätverk även när du är utomlands, anslut till en server i staden du (brukade) bor i.

Hur man ändrar plats i Hulu på en iPhone

Om din iPhone körs på iOS 12 eller senare kan du installera Hulu-appen och njuta av alla tillgängliga kanaler i din region. Och den bästa delen? Du kan komma runt Hulus geo-begränsningar och njuta av amerikanska TV-kanaler även när du är utanför USA.

Så här ändrar du din plats på Hulu om du använder en iPhone:

 1. Öppna Safari.
 2. Besök ExpressVPN-webbplatsen och få en lämplig prenumerationsplan.
 3. Ladda ner ExpressVPN-appen för iOS-enheter.
 4. När appen har installerats loggar du in på ditt konto.
 5. Tryck på “Anslut” och välj önskad serverplats från de tillgängliga alternativen.

Och med det kommer du att kunna strömma de lokala, regionala eller nationella Hulu-kanalerna från var som helst i världen.

Hur man ändrar platser i Hulu på en Android-enhet

Om du använder en Android-enhet för att komma åt Hulu kan du enkelt ändra din plats med ExpressVPN. Här är hur:

 1. Registrera dig för ExpressVPN.
 2. Ladda ner och installera ExpressVPN-appen för Android.
 3. Efter installationen startar du appen och anger dina kontouppgifter för att logga in.
 4. Tryck på “Anslut”.
 5. Som standard ställer ExpressVPN alltid automatiskt in en smart serverplats som låser den maximala surfhastigheten. Om den valda platsen är inom USA kommer du att kunna kringgå Hulus geo-restriktioner utan ytterligare åtgärder. Men om du har en specifik serverplats i åtanke, fortsätt till steg 6.
 6. Klicka på de tre horisontella prickarna till höger om Smart Location.
 7. Välj önskad VPN-serverplats från listan “Rekommenderade” eller listan “Alla platser”.

Hur man ändrar plats på Hulu

Ditt Hulu Home-nätverk är det geografiska område som ställs in när du registrerar dig för tjänsten. Så fort ditt abonnemang kommer till liv, kör Hulu automatiskt en algoritm som använder din IP-adress och GPS för att fastställa din plats.

Med ett hemnätverk kan du streama live-tv och få tillgång till lokala och regionala kanaler automatiskt. Du kan dock inte komma åt någon av dessa kanaler när du lämnar USA.

Hulu använder hemnätverket för att upprätthålla georestriktioner för innehåll som ställts in av medialeverantörer i USA. Till exempel är CBS 3 CBS:s lokala station i Philadelphia. Du kommer att kunna streama kanalen medan du är i Philadelphia men kan inte göra det när du är i New York.

Vissa kanaler är rikstäckande, vilket innebär att du kan komma åt dem var som helst i USA. Det inkluderar MSNBC, Fox News, AMC och ESPN. Men alla utanför USA är uteslutna från både lokala och nationella kanaler.

Lyckligtvis låter Hulu Live TV dig ändra ditt hemnätverk till en ny plats via den officiella webbplatsen. Så här gör du:

 1. Besök den officiella Hulu Live TV-webbplatsen och ange dina referenser för att logga in.
 2. Klicka på din profilavatar. Detta bör öppna avsnittet för kontohantering.
 3. Klicka på “Konto”.
 4. Navigera till avsnittet “Sekretess och inställningar”.
 5. Klicka på “Set or Change Home”. Vid denna tidpunkt kommer Hulu automatiskt att upptäcka din nya plats.
 6. Bekräfta den nya platsen och spara ändringarna.

Men att byta hemnätverk manuellt har flera begränsningar. För det första kan du bara ändra din plats högst fyra gånger om året. För det andra fungerar det inte om din nya plats är utanför USA. Dessutom kan användare inte ändra sin plats när de är på en mobil internetanslutning.

För att utöka dina möjligheter och se Hulu från var som helst i världen, måste du tunnelera din internetanslutning via en amerikansk proxyserver. Det betyder att du behöver ett virtuellt privat nätverk (VPN).

ExpressVPN är en av de mest populära VPN-leverantörerna bland Hulu-användare. Med över 300 servrar över hela USA hjälper det dig att kringgå Hulus geo-begränsningar och titta på ditt favoritinnehåll var som helst i världen.

ExpressVPN sticker också ut eftersom det fungerar felfritt med alla större streamingenheter, inklusive smarta TV, PC, Android, Mac, iOS, Firestick och Roku.

Låt oss nu se hur du kan använda ExpressVPN för att ändra din plats på Hulu, beroende på vilken typ av enhet du använder.

Ytterligare vanliga frågor

Kan jag titta på Hulu utanför USA?

Svaret är ja. Även om Hulus geo-restriktionsalgoritmer förhindrar kanalåtkomst för alla som inte är i USA, kan du enkelt komma runt dessa begränsningar om du går igenom ett virtuellt privat nätverk (VPN) som ExpressVPN.

Strömma amerikansk TV med frihet

Med över 70 underhållnings- och sportkanaler erbjuder Hulu en formidabel utmaning för andra tjänsteleverantörer inom streamingbranschen.

Det finns många anledningar till varför du skulle vilja ändra din plats på Hulu. Om du bara har flyttat till en ny plats tillfälligt, bör du ändra din plats från appen. Men om du är sugen på att låsa upp amerikansk TV medan du bor utomlands, bör du överväga att skaffa ett pålitligt VPN-abonnemang som hjälper dig att komma runt Hulus geografiska gränser.

Är du en Hulu-entusiast? Kan du streama innehåll när du reser eller bor utomlands? Vi vill gärna veta hur du gör.

Känna free för att dela dina tips eller erfarenheter i kommentarsfältet nedan.

Relaterade artiklar

Back to top button