Uppgiftshanteringsappar för iPhone och iPad –

Viktiga punkter i appen för att hantera dina uppgifter, listor eller påminnelser

I det stora utbudet av appar som du kan hitta i App Store för att hantera din tid, oavsett om det är i uppgifter, listor eller påminnelser, finns det vissa egenskaper du måste tänka på för att anpassa dig till den användning du behöver av dessa appar.

Den första grundläggande punkten är synkronisering mellan alla dina enheter, eftersom detta ger dig möjlighet att se listan över uppgifter i alla situationer och kommer att spara tid och krångel, eftersom du annars kommer att vara beroende av en enhet. Om du kan ha allt bättre överallt, eftersom du inte kommer att slösa tid på att komma åt det.

För det andra, fråga dig själv vad du egentligen letar efter: en app för inköpslista eller specifika uppgifter? En app där du kan organisera alla olika uppgifter i dina projekt? Eller en kalender där du kan ställa in både de uppgifter som ska slutföras och den tid som tilldelas för dem? Det är väldigt viktigt att veta varför du behöver satsa på ett alternativ som verkligen passar dina behov.

För det tredje, och mycket viktigt, hur många personer kommer du att använda i det här utrymmet för att hantera arbetet? Eftersom det finns fantastiska applikationer för att hantera individuellt arbete, är de inte de bästa för att hantera teamuppgifter.

Det här är några av punkterna som du bör tänka på när du väljer en eller annan applikation som vi rekommenderar i det här inlägget, eftersom ett bra val kommer att spara tid och framför allt öka produktiviteten på dina dagar.

Appar för uppgiftshantering

Todoist

Todoist är överlägset en av de bästa apparna du kan använda för att hantera dina dagliga uppgifter, främst av två anledningar: den är väldigt enkel och intuitiv att använda, och för det andra är det en app som lägger stor vikt vid det estetiska så att du känner dig bekväm med att använda den. Todoist ger dig möjligheten att spela in alla uppgifter som du måste slutföra under dagen eller dagarna som följer, precis som du kan gruppera dessa uppgifter i olika projekt som du har. Utan tvekan, om du vill komma in i en värld av uppgiftshantering är den här appen perfekt för det.

Påminnelser

Apples inbyggda Reminders-app har en enorm potential för att hjälpa dig hitta produktivitet i ditt dagliga liv. I den här applikationen kommer du att kunna skapa olika listor där du kan skriva ner allt du behöver komma ihåg, vare sig det är en inköpslista, uppgifter som du måste göra i ditt dagliga liv eller de som utgör detta spännande projekt som du satte igång. Det bästa av allt är att den här appen redan är installerad som standard på din iPhone, så du behöver inte söka efter den i App Store. Dess design inbjuder dig också att använda den eftersom den är väldigt ren och minimalistisk, vilket hjälper dig att bara fokusera på de uppgifter du behöver göra.

Utvecklare: Apple

Asana

Denna app är en arbetsledare för team då den tar hand om allt från små detaljer till helheten. Med den här applikationen kan du organisera ditt arbete så att team alltid förstår vad de ska göra, varför det är viktigt och hur man gör det. Dessutom låter den inte det faktum att använda den för att öka produktiviteten störa den angivna prestandan, den försöker förenkla din uppgift så att du bara behöver oroa dig för att få dina uppgifter gjorda.

Trello

Trello är en app fokuserad på uppgifter som ska slutföras inom ett projekt då den ger dig en fantastisk överblick över alla dina projekt hemma eller på jobbet. Men var försiktig, inte bara kan du använda den för att hantera olika projekt, utan också för enkla åtgärder som att skapa en inköpslista, eftersom den riktar sig till alla typer av användare, från de som letar efter en enkel applikation för att skriva ner sina uppgifter, till exempel, för dig som vill leda olika projekt mer professionellt.

Microsoft att göra

Microsoft To Do är den perfekta appen för att frigöra lite mentalt utrymme, där du kan skriva ner allt du tänker på, från din inköpslista till alla uppgifter du vill göra i ditt dagliga liv, så att du inte I slutändan, om du gjorde allt som borde, måste du oroa dig, med Microsoft To Do skriver du ner dina uppgifter och du behöver bara oroa dig för att få dem gjorda. Dessutom har den här appen en mycket attraktiv och rolig design eftersom den har mycket levande färger som du kan använda för att anpassa alla dina att-göra-listor.

Ansökningskalender

Google kalender

Om du arbetar med hela Googles ekosystem är Google Kalender utan tvekan ett av de bästa alternativen för att hantera ditt dagliga liv och de uppgifter du måste göra i det. Med den här appen vet du inte bara vad du behöver göra, utan du kommer också att kunna fastställa vilken tid på dygnet du ska utföra varje uppgift. Du är ägaren av din tid, och ingen bättre än du kan organisera vilken tid på dagen du vill slutföra var och en av dina oavslutade uppgifter, och med Google Kalender kan du inte bara göra detta, utan också helt synkronisera med resten av Google appar.

Kalendern

En annan app som har enorm potential på egen hand och som, som du alltid ser på din iPhone eller iPad, inte kan få all juice gömd i dem, är Kalender. Vi skulle faktiskt kunna säga samma sak som tidigare med Google Calendar: med Apples egen app kan du inte bara ställa in de uppgifter du vill slutföra, utan även när du vill slutföra dem, och det har förstås fördelen att den synkroniserar med alla dina Apple-enheter överallt. Du kan organisera din vecka från iPad och sedan kontrollera allt på iPhone.

Utvecklare: Apple

Anteckningsappar

begrepp

Notion är utan tvekan den mest kompletta och professionella applikationen när det gäller produktivitet, eftersom du kan göra nästan vad som helst med den. Med Notion har du möjlighet att skapa att-göra-listor, dela upp olika mål i mindre och mer tillgängliga, anteckna idéer så att du inte glömmer dem och till och med hålla koll på all din ekonomi. Som vi sa är detta en superkomplett uppgiftshanteringsapplikation som kan vara mycket användbar för alla som vill ta steget i sin strävan efter produktivitet.

Dagbok

Om du vill ha en agenda på din iPhone eller iPad, utan tvekan är den här appen vad du letar efter. Det är en anteckningsapp där du kan skriva ner vad du vill, från idéer som du kommer upp under ett möte, till en inköpslista eller en lista med uppgifter som du behöver utföra under dagen. Dessutom kan du också planera och dokumentera alla dina projekt. Visuellt ger det en touch av den traditionella agendan, vilket utan tvekan är mycket tilltalande för ögat.

Evernote

Under mottot “Fånga dina idéer när de blir inspirerade” har vi Evernote, en av de mest populära apparna för anteckningar i App Store. Men var försiktig, det används inte bara för att skriva ner anteckningar, utan i dem kan du skriva ner vilka uppgifter du vill eftersom det finns i en mängd olika format, så att du kan använda appen till nästan vad som helst. I Evernote kan du ha alla skript för dina videor, möten med partners, inköpslista eller uppgifter som du behöver slutföra under veckan. Utan tvekan är detta en komplett app för att förbättra din produktivitet.

Relaterade artiklar

Back to top button