Uppenbarligen pratar vi redan om “3D Sensing”-kamera för Galaxy S9!

Note: We hope you enjoy reading this article: Uppenbarligen pratar vi redan om “3D Sensing”-kamera för Galaxy S9!

För några dagar sedan rapporterade vi en kommentar från den välkände analytikern Ming Chi-Kuo från KGI, enligt vilken många Android-tillverkare intresserar sig för tekniken 3D-avkänning iPhone X, för en mer komplett och pålitlig ansiktsigenkänning.

Ge den här rösten tid att “sätta sig till ro”, och omedelbart kommer ytterligare en, genom munnen på Isuniversuma läckare inte alltid idiotsäker, vilket peremptory säger att Galaxy S9 kommer att ha en frontkamera av denna typ.

Det är värt att nämna att Kuo själv hade spekulerat i det Galaxy Note 9 det kommer att ta en fingeravtrycksläsare under displayen som en autentiseringsmetod, och att för en ankomst av Face ID på Android skulle det ha tagit 2-3 år. Apples teknik verkar vara ganska före konkurrenterna, och det borde inte vara lätt att minska gapet när som helst snart. Detta leder oss sedan till att tvivla att Galaxy S9 kan integrera ett sådant speciellt system, också med tanke på att lanseringen väntas om drygt 4 månader, och det är absolut inte en funktion som kan läggas till i sista sekund.

Relaterade artiklar

Back to top button