Uppdateringen till Android Oreo för ASUS ZenFone 4 förväntas komma senare denna månad

Note: We hope you enjoy reading this article: Uppdateringen till Android Oreo för ASUS ZenFone 4 förväntas komma senare denna månad

Vid tiden för lanseringen av den nya serien ZenFone 4meddelade ASUS att både den senare och ZenFone 3-linjen skulle få uppdateringen till Android Oreo, vilket indikerar andra halvan av 2018 som deadline för att slutföra spridningen av uppdateringar. Ägare av en ZenFone 4 kommer dock att vara glada att veta att väntan kan vara över för dem i slutet av denna månad.

En moderator för den taiwanesiska versionen av de officiella forumen har verkligen bekräftat att släppet avuppdatering till Android Oreo av Zenfone 4 (ZE554KL) bör starta redan i december.

Moderatorns uttalande (“ZE554KL bör få uppdateringen till Android O i december”) avslöjar tyvärr få detaljer, och vi vet inte än inte heller det exakta datumet inte heller om det kommer att vara en global release eller begränsad till vissa länder. Hur som helst, även om vi pratar om en enstaka modell för tillfället är det lätt att föreställa sig att ankomsten av uppdateringen för hela serien kanske inte är för långt borta.

Relaterade artiklar

Back to top button