Uppdateringar av Xiaomi Mi 9 Lite (Mi CC9) till MIUI 12.5 Stabil | Ladda ner

xiaomi mi 9 lite miui 12.5

Färdplanen fortsätter och börjar ge uppdateringen till MIUI 12.5, släpps idag Xiaomi Mi CC9 aka Mi 9 Lite. Kom ihåg att Mi CC9-serien aldrig officiellt har anlänt till väst, förutom att rapporteras i andra olika former. Xiaomi Mi CC9 har alltså blivit Mi 9 Lite, medan Mi CC9 är Mi A3 och Mi CC9 Pro är Mi Note 10. Tvärtom har Mi CC9 Meitu Edition inte kommit ut ur moderlandet.

MIUI 12.5 börjar med uppdateringen på Xiaomi Mi 9 Lite (Mi CC9)

Men utöver detta ansluter sig Xiaomi Mi CC9 till gruppen modeller som först uppdaterades till MIUI 12.5. Och det gör det innan dess förfallodatum, eftersom denna modell ursprungligen officiellt skulle vara en del av den andra utrullningsfasen. Under presentationsfasen hade företaget faktiskt specificerat vilka modeller som skulle uppdateras och den relativa tidsordningen. Faktum är att det, precis som alla andra modeller som redan har uppdaterats tidigare, även när det gäller Mi CC9 är det MIUI 12.5 Kina Stabil Beta. Vi står inför en släpp som ännu inte är helt slutgiltig och som är avsedd för den asiatiska allmänheten. Men vi kommer också ihåg att, som för de andra byggnaderna, kan detta också installeras på Xiaomi Mi CC9 och Mi 9 Lite, i väntan på Global / EEA-utgåvan för västerländska användare.

MIUI 12.5 Changelog

Läs mer om de nya funktionerna i “Specialfunktioner”. Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter. Föregående artikelXiaomi är det varumärke som växte mest inom global försäljning 2021Nästa artikelHonor: Magic UI 5.0 brytpunkt med det förflutna

Relaterade artiklar

Back to top button