uppdatering till Android 11 tillgänglig –

OnePlus har inte en alltför bred portfölj, vilket gör att det kan vara ett av företagen som kan slutföra sin Android-uppdateringscykel före sina konkurrenter. De goda nyheterna kommer nu för ägare av OnePlus 7-serien som nu kan uppdatera sina enheter med ny version av OxygenOS baserad på Android 11.

Det är vanligt att märken som OnePlus fokuserar sina prioriteringar på toppmoderna terminaler som OnePlus 8 eller nya Nord. Som sagt, det är bra att veta att de inte förbiser förra årets OnePlus 7, som består av OnePlus 7, OnePlus 7 Pro, OnePlus 7T och OnePlus 7T Pro.

OxygenOS första öppna beta med Android 11

Före oss är den första öppna betaversionen OxygenOS baserat på Android 11, och detta är goda nyheter, eftersom det är ytterligare ett steg mot att göra den stabila versionen till verklighet. Men vilken OnePlus 7-användare som helst med stabil kompilering kan installera och testa denna nya version.

Hur man installerar och testar

För att göra detta, ladda bara ner versionen av din modell och kopiera den till enhetens rotkatalog. Sedan måste du gå in i menyn “Inställningar / Systemuppdatering” och välja “Lokal uppdatering”. Sedan är det bara att vänta på att uppdateringsprocessen ska slutföras. Observera att den nya versionen har en vikt som överstiger 2,7 GB så du måste ha tillräckligt med ledigt utrymme. Det är också önskvärt ha minst 30 % batteriladdning och gör en säkerhetskopia innan du installerar den nya versionen, för att inte förlora personlig information vid problem.

Nyheter och eventuella störningar

När det kommer till den stabila betan kommer det att finnas många nya Android 11-funktioner, men vi bör också vara medvetna om att detta är en buggyversion som behöver putsas. OnePlus själv nämner några av dem som ett dimningsfördröjningsproblem. ökad strömförbrukning eller ljudproblem när den är ansluten via bluetooth. Men det finns också många nya funktioner som nya gränssnittsanimationer eller ökad stabilitet med appar från tredje part. Kameragränssnittet har också gjorts om och nya funktioner har lagts till, som en genväg till mörkt läge.

Relaterade artiklar

Back to top button