Uppdatering från MIUI 12.5 oväntad för Redmi 7 –

Den första listan över Xiaomi-telefoner som skulle vara uppdaterad från MIUI 12.5 gjordes för kort, vilket orsakade klagomål från vissa användare, även om vi snart såg att de inte var de enda som valdes ut. Xiaomi bestämde sig för att lämna oss pärlor som en överraskning och den här gången hittar vi en ny.

En mobil lika ödmjuk som Redman 7 som introducerades 2019 är den senaste kända och mottagna MIUI 12.5. En uppdatering som var långt ifrån förväntad och som adderar till mobilmötet som drar nytta av den senaste MIUI 12, den mest perfekta och utan så många buggar. Bland dem kunde vi också se Xiaomi Mi 9 och Mi 9T Pro, i tron ​​att vi efter så många undantag kommer att fortsätta att se andra modeller av märket.

Redmi 7 klarar tidens tand

Xiaomi brukar prioritera uppdateringar till de modeller som fortfarande har ett stort antal aktiva användare, och det kan vara en av anledningarna till att Redmi 7, trots att överskridit två års uppdateringar, fortsätter att dra nytta av denna nya uppdatering. Det är svårt att tro att du också kommer att få en ny version av MIUI, men efter att ha nått den här punkten kan användare missta sig för innehåll eftersom andra användare av högre nivå uppenbarligen inte kommer att få MIUI 12.5.

Redmi 7

Som en påminnelse har denna Redmi 7 en Snapdragon 632, ett 4 000 mAh-batteri och en 6,4-tums HD+-skärm, vilket är en ganska blygsam fördel för dessa tider. Det var en väldigt billig smartphone med bra valuta för pengarna på den tiden och vi kan se att Xiaomis strategi inte bara är fokuserad på nylanseringar, även om vi har en ny nästan varje vecka.

I det här fallet har uppdateringen för Redmi 7 i Kina redan börjat stabilt med firmware-numret V12.5.1.0.QFLCNXM, så det är en fråga om dagar eller veckor när jag kom till Spanien för oss att njuta av. ett mer optimerat system med nya inställningar, sekretessförbättringar och framför allt befriar oss från de misstag som MIUI 12 förde med sig. , Xiaomi ekonomiska terminal var till och med före Redmi 8 och Redmi 9, som också kommer att få en uppdatering förr snarare än senare, ett drag som är konstigt, men utan tvekan mer än tillfredsställande för dem som har Redmi 7 på sin nåd.