Uppdaterad Windows XP, nytt OS-koncept uppdaterat till 2021 –

Vi har redan sett flera gånger vad de uppdaterade versionerna av de stora operativsystemen kan vara. De inkluderar vanligtvis många av Windows 10:s funktioner och funktioner samtidigt som de behåller det bästa från tidigare versioner av systemet som XP och 7, förutom att de kopierar funktionerna och estetiska detaljerna i deras rivaliserande macOS.

Vid detta tillfälle erbjuder designern Abdel Rahman Sobhi oss ett intressant koncept om hur det uppdaterade Windows XP kommer att se ut 2021. Ett koncept som, även om det inte är verkligt, kommer att göra många nostalgiska och få dig att minnas bättre och lättare.

Nytt XP-koncept för modernitet till klassiskt

Det första vi hittar efter att ha lanserat detta nya operativsystem kommer att vara ett nytt. Skärmlås detta, även om det fortfarande behåller essensen av den klassiska XP, är helt klart mycket mer moderniserat och välvårdat. Denna låsskärm stöds av Cortana och har fina övergångar när du loggar in. Kan vi se Windows Hello i denna XP? Det är troligt, även om designern inte tänkte på det.

Start meny återgår till grunderna. Om vi ​​någonsin har använt XP kommer vi säkert att sakna dess klassiska Start-meny, en meny som återkommer (om än något modifierad och förbättrad) i denna uppdaterade utgåva.

En annan aspekt som har förändrats och förbättrats är Utforskaren … Den har ett mycket modernare utseende med flikar och är designad för bättre användning av moln och nätverksenheter. Sanningen är att ändra XP-filutforskaren skulle vara ett misstag. Det skulle vara trevligt att se detta med flikar, men en sådan radikal förändring skulle bryta kärnan i detta operativsystem.

Personalisering är mycket viktigt i Microsofts operativsystem, och säkert förbiser många människor ämnena för detta operativsystem. Designern tänkte på dem och bestämde sig för att ta med dem. Vi kan välja mellan originaltemat, olivgrön , silver och, naturligtvis, mörkt läge.

Detta system kommer att ha nytt handlingscentrum uppdelad i två delar. Det första är meddelandefältet för program, och det andra är ett avsnitt där du kan aktivera eller inaktivera operativsystemets funktioner.

Många moderna element har implementerats med hänsyn till systemets väsen. Allt är perfekt integrerat och går smidigt precis som i original XP.

Ladda ner Windows XP 2021 Remastered

Lika mycket som vi älskar detta koncept och vill installera det just nu på vår PC, detta nya Windows XP 2021 är inte riktigt … Detta är inget annat än ett designerskapat koncept för hur en återutgiven version av ett operativsystem kan se ut.

Det finns ingen nedladdningslänk. Det är inte ett tema eller en uppsättning tweaks som ger den ursprungliga XP-estetiken. Och, naturligtvis, inget officiellt från Microsoft. Den hårda verkligheten är att Windows XP är ur produktion och Microsoft vill inte ha något med det att göra, det ser bara på framtiden för Windows 10.

Relaterade artiklar

Back to top button