Upp till 125 € återbetalning vid köp av en ZenFone 5 om du returnerar en ASUS smartphone (uppdaterat: villkor)

Note: We hope you enjoy reading this article: Upp till 125 € återbetalning vid köp av en ZenFone 5 om du returnerar en ASUS smartphone (uppdaterat: villkor)

I ett evenemang som hålls just under dessa minuter i Italien, bekräftar ASUS releasedatum och priser för sin nya ZenFone 5 och ZenFone 5Z. För tillfället har den taiwanesiska tillverkaren lanserat några ganska bra initiativ som kommer att involvera dess eShop.

Genom att köpa en ASUS ZenFone 5 (5Z kommer om ett par månader) och returnera en gammal ASUS-märkt smartphonedu kan få dem upp till € 125 återbetalning vid köp. Detta skulle ge priset på ASUS ZenFone 5 ZE620KL från € 274 från € 399 från och med.

Tyvärr för tillfället vi vet inte de exakta reglerna för denna byteskampanj. Anta dock att du för maximal återbetalning behöver en ZenFone 4. Det verkar då, återigen från eShop, som att det också kommer att vara möjligt att få en anpassat fodral med bilden du vill ha bara för ZenFone 5. Med tanke på att smarttelefonen i fråga kommer att finnas tillgänglig i ASUS-butiken och i ASUS Gold Store från 23 aprilvi får veta mer från det datumet.

Relaterade artiklar

Back to top button