Unieuro slår Huawei själv och visar oss P20 Lite som redan är till försäljning (bild)

Note: We hope you enjoy reading this article: Unieuro slår Huawei själv och visar oss P20 Lite som redan är till försäljning (bild)

Presentationen av Huaweis nya sortiment av smartphones den 27 mars kommer närmare och närmare, men idag har vi mycket relevanta nyheter angående den minsta i den nya familjen som kommer att heta Huawei P20 Lite.

Tja det verkar som Unieuroden välkända italienska elektronikbutikskedjan, har uttryckt det till salu exponera den för allmänheten till priset av 369 €. Tack vare några bilder, som du kan se i Gallerihämtat från en Twitter-användarevi kan inte tvivla på att det är just P20 Lite.

Försäljningspriset bekräftar exakt den information vi har rapporterat de senaste dagarna, och vi kan också se hur positionen för den fingeravtrycksläsare på baksidan och dubbel kamera bevisas av dessa första levande bilder.

Så nu känner vi oss lite mer säkra också på vad vi redan vet om de andra två enheterna i nästa Huawei-sortiment, åtminstone när det gäller försäljningspriset.

Vi får se om allt är bekräftat i Paris.

Relaterade artiklar

Back to top button