Undvik värmen med en bra USB PC-fläkt –

Tänk på att, särskilt i en bärbar dator, kan värmeavledning från olika komponenter vara ganska märkbar. Speciellt om du använder den i sängen och har en bärbar dator, eller om den är i ett litet rum.

Det är samma sak med bordsmodellen. Olika fläktar som avleder värme nära strömförsörjningen ökar temperaturen avsevärt. Lägger vi till detta de vanliga höga temperaturerna på sommaren, har vi den perfekta cocktailen som kommer att stå emot en fruktansvärd svårighet.

PC- eller laptopälskare som inte kommer att göra dig besviken

Lyckligtvis, som vi påpekade tidigare, är det bästa du kan göra för att undvika överhettning när du använder din stationära eller bärbara dator att köpa USB fläkt … Det finns ett brett utbud av modeller tillgängliga, därför har vi valt ut tio produkter som mer än uppfyller dina förväntningar.

I denna kollektion hittar du ett brett utbud av modeller. Från batterifläktar så att du kan använda dem var som helst, till mycket enkla produkter som bara det finns en USB-kontakt … Men alla tillbehör som du hittar i vår topp kommer säkert att tillfredsställa dina behov.

Mycket tysta modeller

Dessutom tog vi hänsyn till ett mycket viktigt element när vi köpte den här typen av enhet: buller. Mer än något annat, för det är väldigt obehagligt att ha en fläkt i närheten som låter mycket. Så alla produkter vi har valt åt dig är tysta nog att du inte kommer att märkas någon gång.

Så ingen av modellerna du hittar i denna topp går över 50 decibel när den körs på maximal effekt, så du kan använda dem medan du lyssnar på musik eller arbetar utan att inse att de är på. Låt oss ta en titt på de olika alternativen som finns för att köpa den här typen av enhet för att kyla och undvika värmen.

PIXNOR LED USB-fläkt

Den första modellen i vårt urval som vi vill rekommendera dig är en fläkt från PIXNOR. Låt oss säga att vi i det här fallet hittar en modell med en längd på 41 mm och bladen är laddade med LED-lampor. Resultat? Medan den är igång erbjuder den ett mycket attraktivt visuellt landskap för att ge din dator ett annat utseende.

USB LED-fläkt

För det andra vill vi visa dig dessa två i ett som inte kommer att göra dig besviken. Vad mer, för förutom kylning tack vare dess blad, även denna USB-anslutna fläkt det finns en LED-bakgrundsbelysning och, mest intressant, en klocka … På så sätt kan du se tim-, sekund- och minutvisare så att du inte tappar detaljer.

Med sin lilla storlek och vikbarhet är den den idealiska modellen för användning överallt. För att använda den behöver du bara en stationär dator, bärbar dator eller powerbank. Och ja, det är en riktigt tyst modell.

Qhui USB-fläkt

Vi har två LED-modeller för att rekommendera denna lilla fläkt från Qhui. Denna modell har en klämma vid basen, så att du kan placera den var som helst, med en perfekt passform som förhindrar att den faller. Å andra sidan låter dess 720-graders justerbara lutningshuvud dig välja den position som bäst passar dina behov.

Och var försiktig, detta också 2.har ett 2 800 mAh batteri så att du kan ta den ut utan att oroa dig för värme då du kan använda den utan att ansluta den via USB.

SIMBR USB-fläkt

På fjärde plats har vi denna modell, som sticker ut med tre justerbara hastighetsinställningar, så att du kan välja den som passar dina behov bäst. Vill du ta en tupplur? Slå på viloläget för att låta vinden hjälpa dig vila.

Låt oss säga att den kan roteras horisontellt eller vertikalt 360 grader så att du hittar den bästa positionen för din smak. Och dess snap-on design låter dig placera den var du vill. Det bästa? Den har också ett laddningsbart batteri på 1 200 mAh sträcker sig upp till 3 timmar.

USB fläkt

Och vad sägs om denna roliga modell, vars största egenskap är dess speciella design. Mer än något annat, eftersom det är bokstavligt en mindre version av en traditionell fläkt … Med den kommer du att arbeta fräschare än någonsin, och ditt kontor kommer att avundas dig.

RATEL stationär fläkt

Om du fortsätter med det här urvalet kommer du att hitta bästa USB-fläktar för anslutning till en stationär eller bärbar dator vill vi rekommendera denna modell. En RATEL-fläkt som sticker ut i en detalj: den är verkligen tyst.

Fancii fan

Om du letar efter en minifläkt för din PC eller bärbara dator som erbjuder mycket kraft, missa inte denna modell från Fancii. Den är utrustad med dubbelbladsteknik för att säkerställa en kraft som överträffar sina rivaler … Och dess pris är bara en knockdown!

MOSOTECH Fläkt

En annan modell som stoltserar med en riktigt rolig design är MOSOTECH-fläkten. En enhet med 3 användningslägen, så att du kan välja den som bäst passar dina behov. Plus det utrustad med en borstlös motor, så buller är inget problem.

EzLife USB-fläkt

En annan modell som sticker ut estetiskt är USB Fan från EzLife. En produkt med ett mycket distinkt utseende, tillräckligt med energi för att fräscha upp dig dessa sommarnätter när du går och lägger dig sent, tittar på filmer och tv-program eller spelar online med vänner.

Mafiti Desktop Fläkt

Vi avslutar denna samling med de bästa USB-fläktarna för anslutning till en PC eller bärbar dator med denna modell från Mafiti. Mycket tyst modell (inte överstiger 50 decibel vid maximal effekt) för att inte störa dig när du använder datorn.

Relaterade artiklar

Back to top button