Under förstoringsglaset på DxOMark ljuder OnePlus 7 Pro och selfies av Xperia 5, men ingen av dem lyser

Under en tid nu, DxOMark har utvidgat sin horisont inom mobilområdet och testat inte bara kvaliteten på de bakre kamerorna på de viktigaste smartphonesna på marknaden utan också de frontal och till och med del ljudfack. Och idag ger vi dig rapporten om två mycket olika modeller: OnePlus 7 Pro och Sony Xperia 5.

Den första, en topp i sortimentet i alla avseenden, bedömdes för kvaliteten i spela upp och spela in ljudvia högtalare och mikrofoner. Testet från DxOMark är mycket grundlig och undersöker nästan alla aspekter du kan tänka dig om det. I slutändan går OnePlus 7 Pro ganska bra, särskilt vid uppspelning, medan inspelning saknar lite mer. De totala poängen är 65, inte så långt från rankningens kung, nämligen Huawei Mate 20 X med 75, och strax bakom Galaxy Note 10+ med 66.

LÄS OCH: Alla de bästa erbjudandena från Black Friday 2019

Xperia 5 är Sonys nya flaggskeppsmartphone som, för att skjuta selfie, utnyttjar bara en enda kamera 8 megapixlar. Och i själva verket är resultaten enligt DxOMark inte exakt i linje med andra smartphones i toppområdet. Det finns verkligen problem med vitbalans, den dynamiskt omfång minskas för mycket och digitalt brus den finns även under optimala ljusförhållanden. För detta, slutresultatet är 79, väl 20 poäng under mästaren i denna ranking, eller Galaxy Note 10+.

ERBJUDANDEN PÅ AMAZON

TELEGRAMKANALER ERBJUDER

Källa: DxOMark (1), (2)

Relaterade artiklar

Back to top button