Uncharted Movie Uppskjuten: Nytt släppdatum –

Äventyr vänta

Vi får vänta på att se Tom Holland spela Nathan Drake. Sony Pictures har beslutat att förlänga premiären av filmen till den 11 februari 2022, året som redan finns med i biografin om filmens talesperson. Twitter-profil. Detta är en ny försening som bara visar hur utmanande 2020 var och hur utmanande 2021 kommer att bli för audiovisuell produktion.

På den tiden var detta något som många redan intuitivt kunde förstå, eftersom bristen på information trailers och teaser för Uncharted fick oss att presentera det sämsta resultatet. Vi har inget annat val än att fortsätta spela PlayStation-sändningarna.

Inte så bra som det verkade

För några månader sedan tvekade inte Tom Holland att berätta för sina fans hur glad och glad han är över att filma Uncharted som Nathan Drake. Spider-Man-skådespelaren försäkrade att filmandet tar fart och att filmen är precis vad han alltid har drömt om. Hollands intryck kan dock vara att känslor är en sak och den hårda verkligheten med att göra en film är en annan.

Den kritiska situationen orsakad av pandemin är inget annat än att försena och bromsa produktionen, så 2021 blir ett år av förseningar, eftersom det inte finns någon vecka då vi inte vet ett nytt uppskjutet datum.

Ändrad kalender

Men Uncharted var inte den enda filmen som förvandlade Sonys releasekatalog. Den efterlängtade nya delen av Ghostbusters, Ghostbusters: Afterlife, kommer också att pågå i flera månader, från 11 juni till 11 november. Den här delen av spökbusterna tar oss till den nuvarande eran, när två unga män upptäcker att de har en koppling till de ursprungliga spökbusterna genom sin farfar.