UMIDIGI A7S: den första ingångsnivån med AI-infraröd termometer är officiell

För några veckor sedan lanserade det kinesiska varumärket en ny enhet, nämligen UMIDIGI A7. Den här enheten, som tillhör bandet låg kostnad, har kunnat fånga vår uppmärksamhet av flera skäl, inte minst kvalitet-pris-förhållandet. Det verkar dock som om företaget inte har slutat med den här produkten alls och meddelar att det finns en annan modell av samma familj, UMIDIGI A7S, den första ingångsnivån som har en AI infraröd termometer: här är allt du behöver veta om tekniska data, pris och tillgänglighet på marknaden.

UMIDIGI A7S är officiellt: allt du behöver veta om ingångsnivån med AI infraröd termometer

Design och funktioner

Att ha en smartphone utrustad med en IR-termometer är verkligen inte nytt: i juni Ära presenterade sin Spela 4 Pro, utrustad med den här funktionen. Trots detta är det en medium-high-end enhet, också huvudpersonen i några skandalösa prissvullningar (uppenbarligen inte av företaget). Tja, UMIDIGI A7S introducerar AI infraröd termometer för alla tack vare dess instegsnivå.

umidigi a7s

Smarttelefonen monteras på baksidan infraröd sensor kunna upptäcka temperatur av kroppen utan kontakt. Detta är verkligen en mycket användbar funktion, speciellt i detta ögonblick av hälsobesvär på global nivå.

umidigi a7s

I form av design telefonen har ett redan testat utseende: vi hittar därför en skärm LCD från 6,53 ″ HD + med förhållandet i 20: 9 och a drop notch, som rymmer selfie-kameran från 8 MP. Baksidan har en 3D-kropp med anti-fingeravtrycksstruktur och en trippel kamera från 13 + 8 + 2 MP (med vid vinkel) infogad i en rektangulär modul. Denna har också en extra sensor, nämligen AI-infraröd termometer.

Hårdvarusidan, UMIDIGI A7S drivs av chipset MediaTek MT6737, fyrkärnig lösning upp till 1,25 GHz, med ARM Mali-T720-MP1 GPU, 2 GB RAM e 32 GB lagring (kan utökas upp till 128 GB via microSD). Batteriet är en enhet av 4,150 mAh, laddningsbart via en USB Type-C-ingång.

Hur AI-infraröd termometer fungerar

umidigi a7s

Som påpekats är UMIDIGI A7S den första smarttelefonen nybörjarnivå utrustad med en termometer infraröd AI; den dedikerade sensorn är värd för den fotografiska modulen på baksidan och dess användning är mycket enkel. Ta bara termometern nära motivet, utan någon kontakt, och använd programvaran installerad på smarttelefonen för att se resultatet. Inget enklare! Längs den vänstra kanten finns också en praktisk fysisk knapp för att aktivera IR-termometerfunktionen i farten.

Datablad

storlek av 164 x 77,14 x 9,45 mm för en vikt av 195 gram; LCD-skärm från 6,53 med upplösning HD + och förhållande i 20: 9; MediaTek-processor MT6737 upp till 1,25 GHz; ARM Mali-T720-MP1 GPU;2 GB RAM-minne;32 GB lagring som kan utökas via microSD; trippel kamera från 13 + 8 + 2 MP med bländare f / 1,8, vid vinkel 120 ° FOV och djupgivare;AI infraröd termometer integrerad återkallas också via sidoknappen; selfie-kamera från 8 MP med bländare f / 1.8; batteri från 4,150 mah med 5W laddning; stöd Dual SIM 4G, Bluetooth 4.0, Wi-Fi, Typ-C, plats 2 + 1; operativsystem Android 10 Go.

UMIDIGI A7S officiell – Pris och tillgänglighet

De pris från UMIDIGI A7S och av 86 € genom den dedikerade sidan på AliExpress (du hittar den här), där du kan spara 1,73 € med säljarkupongen. För att göra detta klickar du helt enkelt på knappen Hämta kupong under försäljningspriset. Men även om enheten redan finns, kommer den globala försäljningen att börja på 21 september: Visst kommer det att finnas ytterligare rabatter för det datumet, så – om du är intresserad – lägg produkten i kundvagnen medan du väntar på lanseringen.

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter.

Relaterade artiklar

Back to top button