UMi visar en “extrem” version av Plus med Helio P20 och 6 GB RAM (bild)

Note: We hope you enjoy reading this article: UMi visar en “extrem” version av Plus med Helio P20 och 6 GB RAM (bild)

Den kinesiska tillverkaren UMi han bara visade för allmänheten Extrem Plusen “vuxen” version av Plus: istället för SoC MediaTek Helio P10 och 4 GB av Baggefaktiskt, vi finner Helio P20ja 6 GB minne och Android 7.0 Nougat. Det speciella är dock att företaget skulle vänta på användarnas åsikter innan de slutförde tekniska funktioner.

Börja från basen av Plus, sedan från en skärm 5,5″ full HD, en batteri från 4 000 mAh och från en kamera från 13 megapixlar, Extreme “växer” tack vare den kraftfullare SoC MediaTekoch de mer än rikliga 6 GB RAM.

Resten av funktionerna kan dock variera innan de släpps ut på marknaden: det verkar som att UMi har bjudit in Facebook-användare (här inlägget) att säga sitt om vad de skulle vilja hitta i denna smartphone; om det är ett kommersiellt drag (kanske är specifikationerna redan väl definierade) eller en verklig öppning mot kunder, det vet vi först om en tid.

LÄS ÄVEN: UMi Super, Max och Plus kommer att få Android 7.0 Nougat… på julafton!

Faktum är att UMi ännu inte tillkännager lanseringsdatumet för UMi Plus: för närvarande är det möjligt att förregistrera sig och få en rabatt från $70 (cirka €63) på $249,99 (€224 vid aktuell växelkurs) från pris prislista.

Relaterade artiklar

Back to top button