UMi Plus på förbeställning för mindre än $200

Note: We hope you enjoy reading this article: UMi Plus på förbeställning för mindre än $200

UMi Plusen av de nya UMi-hemenheterna (vi har precis granskat UMi Max, ta en titt!) presenterades av företaget samma dag som iPhone 7. Olyckligt val? Inte så mycket: varumärket UMi är inte så välkänt, och har också fått plats på våra sidor ändå. På denna länk kan du hitta enhetens alla tekniska egenskaper.

Den aktuella enheten är fortfarande i förbeställning, så den har inte officiellt kommit ut på marknaden. Om du inte kände för att förbeställa den via den officiella webbplatsen, som faktiskt prenumererade dig på en tillgänglighetsaviseringstjänst via e-post, vet att UMi Super är förbeställs just nu också på välkänd kinesisk e-butik BangBra. Tack vare en kupong som du hittar på sidan vi just har länkat till dig kan du förbeställa den för $195.

Några fler detaljer presenterade av UMi innan de lämnade dig. Enheten är utrustad med en 4 000 mAh batteri vilket enligt företagets tester skulle garantera honom 32 timmar och 45 minuters samtalstid under 3G-nät eller alternativt 8 timmar och 10 minuter av webbläsare eller 7 timmar och 20 minuters videouppspelning eller 6 timmar och 39 minuter av 3D-spel.

Vi tvivlar på några av dessa uppgifter (särskilt den sista), vi kommer att kunna berätta mer när vi har möjlighet att granska den.

Tack vare Nico
för rapportering

Relaterade artiklar

Back to top button