Ultimate GS3 sudden death: plötslig död för en Galaxy S III

Note: We hope you enjoy reading this article: Ultimate GS3 sudden death: plötslig död för en Galaxy S III

Titeln på ett ämne på XDA är ganska högljudande, som bokstavligen lyder “Ultimate GS3 sudden death-tråd. Diskussionsämnet är förstås Galaxy S III:s plötsliga död, i den meningen att smarttelefonen skulle plötsligt stängas av utan att starta om, och utan någon uppenbar anledning (i det här fallet är bilden ovan inte alls vägledande). Döden skulle ha noterats av många användare (vi pratar om en tråd med 613 svar), både med rotade och icke-rotade enheter, bara för att skingra tvivel om att problemet beror på den installerade programvaran.

Om man drar i trådarna lite verkar plötslig död inträffa mellan 150 och 200 dagar i livet smartphone, men Samsung är mycket flitiga i reparationer och ersätter telefonen för praktiskt taget vem som helst, även rotade enheter. Det finns de som antar ett problem med NAND-minnet, men Samsung verkar byta ut moderkortet med exakt samma modell, så antingen kommer problemet att återkomma som det är om ytterligare 6 månader (lite masochistiskt), eller så är roten någonstans annan.

Samsung har i alla fall inte gått ut med några pressmeddelanden i frågan, och som alltid inför sensationella defekter (som av en slump alltid drabbar modeller på vågens topp) är vi lite skeptiska till att generalisera. Vi förnekar inte att problemet har uppstått, men att prata om ett Galaxy S III fabriksfel är en annan sak. Självklart måste du vid det här laget berätta för oss hur din GS3 beter sig: några fall av plötslig död? (kanske idag som är den ökända 21/12/2012?)

Relaterade artiklar

Back to top button