Ulefone presenterar sin första surfplatta: Android 11 och 4G till ett superpris

Efter att ha fått erfarenhet av smartphones, robusta och bärbara, är det kinesiska företaget redo för en ny utmaning: Ulefone Tab A7 är varumärkets första surfplatta och syftar till att erbjuda en komplett upplevelse till ett överkomligt pris, uppenbarligen med en kompakt och lättbärbar enhet.

Ulefone Tab A7 officiell: allt du behöver veta

Design och display

Officiell a7-flik

Utrustad med en stor LCD-skärm IPS från 10,1 ″ med upplösning Full HD (1920 x 1200 pixlar) och möjligheten att använda delad skärm, Ulefone Tab A7 erbjuder en baksida i metall och mått på 243,6 x 162,4 x 7,9 mm (för en vikt av 566 gram). Längs ramarna finns en selfie-kamera från 5 MP; Du kan också dra nytta av tangentbordskåpan för att öka produktiviteten.

Specifikationer

Officiell a7-flik

För att flytta enheten hittar vi en Unisoc-chipset SC9863A, octa-core upp till 1,6 GHz tillsammans med 4 GB RAM e 64 GB lagring som kan utökas via microSD. Batteriet är en enhet av 7680 mAh med 10W laddning (via Type-C) medan den fotografiska sektorn är beroende av en enda sensor från 13 MP. De slutför bilden Android 11 ren, en konfiguration Dubbel högtalare, Blåtand 5.0 och Wi-Fi Dubbelband.

Dessutom finns det också lokaliseringstjänster GPS/ Glonass / Beidou och support 4G LTE genom Dual sim. För döden saknas ingen entré 3,5 mm minijack för hörlurar.

Ulefone Tab A7 officiell: pris och tillgänglighet

Priset på surfplattan Ulefone Tab A7 och av 141 €, genom AliExpress (med gratis frakt): dock finns enheten i kampanjen tillägnad butikens mittårsförsäljning (här hittar du alla detaljer) och från och med den 21 juni kommer den att finnas att köpa på 132 €. Nedan hittar du länken till produkten:

Ulefone Tab A7 | AliExpress

AliExpress Standardfrakt gratis

Mer mindre

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter.

Relaterade artiklar

Back to top button