Ulefone kommer att ta med den nya T2 Pro, världens första smartphone med Helio P70, till MWC 2018

Note: We hope you enjoy reading this article: Ulefone kommer att ta med den nya T2 Pro, världens första smartphone med Helio P70, till MWC 2018

Ulefone kommer att presentera sig på MWC 2018 i en aggressiv version, och tar med sin nya flagghisp till Barcelona-mässan Ulefone T2 Pro. Detta kommer att vara den första produkten i världen utrustad med den nya MediaTek Helio P70 SoC, som kan erbjuda mycket hög prestanda, men utan att höja slutpriset för enheten för mycket.

Som redan läckt ut för några veckor sedan ska designen vara inspirerad av iPhone X – inklusive hack överlägsen -, med närvaro av en dubbelkamera på baksidan men ingen läsare för Fingeravtryck. Vissa rykten säger att detta element skulle kunna integreras direkt under displayen, men dess närvaro i mer traditionella positioner är mer rimlig.

När det gäller den interna hårdvaran står Helio P70-processorn som ett mycket intressant val. Byggd med Cortex-A73 utnyttja produktionsprocessen a 12 nm FinFETMediaTek-enheten integrerar också en DSP med integrerad artificiell intelligens och Google-teknik TensorFlow för maskininlärning, vilket också gör att du kan optimera energibesparingar.

De första riktmärkena på AnTuTu har redan antytt att det kommer att vara en giltig SoC, med prestanda jämförbar med Qualcomms lösningar, överträffar Snapdragon 660 och närmar sig även toppen av Snapdragon 835-serien.

Vi får se om dessa löften kommer att hållas även vid tidpunkten för vägtestet, men gör dig under tiden redo för den officiella presentationen, som bör äga rum under nästa MCW 26 februari. Mycket av den möjliga framgången för denna nya Ulefone-modell kommer till stor del att bero på prissom vi är väldigt nyfikna på att upptäcka.

Relaterade artiklar

Back to top button