UGREEN erbjuder Amazon Prime Day: alla tillbehör som säljs

ugreen Amazon Prime Day erbjuder

Den 13 och 14 oktober firar vi i stor utsträckning: årets mest efterlängtade evenemang för alla e-handelsentusiaster par excellence har skjutits upp från juli, men till slut vände det inte länge. L ‘Amazon Prime Day äntligen kom och med det en lavin av rabatter och erbjudanden från många märken, som varierar mellan flera produktkategorier: i den här omgången tittar vi på förslagen från UGREEN, med en hel serie tillbehör som erbjuds i ett flash-erbjudande, uppenbarligen med frakt främsta.

Amazon Prime Day: här är alla erbjudanden för UGREEN-tillbehör

ugreen Amazon Prime Day erbjuder

Erbjudandena UGREEN i samband medAmazon Prime Day förläng för båda dagarna, med massor av kampanjer som är avsedda för användare som letar efter tillbehör som USB C / Thunderbolt 3-kablar, smarttelefonfästen, USB C till 3,5 mm minijackadaptrar och så vidare och så vidare.

ugreen Amazon Prime Day erbjuder

Nedan hittar du alla erbjudanden från UGREEN tillgänglig för dagen 13 oktober; När det gäller resten av kampanjerna tillägnad Amazon Prime Day kommer vi att uppdatera den här artikeln den 14 oktober med de nya rabatterna.

Ankers erbjudanden fortsätter för 14 oktober, andra dagen av Prime Day: nedan hittar du listan över nya kampanjer tillgängliga på Amazon.


Tillfällena avAmazon Prime Day Fortsätta på vår Telegram-kanal: nedan hittar du alla erbjudanden i realtid, tillsammans med knappen för att prenumerera på kanalen och visa alla kampanjer direkt från appen.

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter. Föregående artikel Xiaomi Mi Air 2S TWS-hörlurar kommer att säljas med kuponger som skickas från Italien Nästa artikelAnker erbjuder Amazon Prime Day: smarta väckarklockor, tillbehör, dammsugare och mycket mer

Relaterade artiklar

Back to top button