Tystaste fläktlösa och halvfläktlösa PSU:er –

Jämfört med halvfläktlösa källor är de också kända som “hybridfläktar” och du bör veta att den kan fungera beroende på två förhållanden: det vanligaste är att den förblir avstängd och slås på beroende på belastningen på källan (vanligtvis från 40 %), men det kan också vara så att den arbetar på temperatur och gradvis ökar hastigheten (via PWM) när temperaturen på källkomponenterna ökar. I alla lägen är de helt tysta källor och även under belastning skapar de en låg ljudnivå.

Bästa fläktlösa nätaggregat

Låt oss börja med att titta på de bästa helt fläktlösa nätaggregaten så att de kan gå så tyst som möjligt, oavsett temperatur eller belastningsnivå.

Nattbank SilverStone NJ450-SXL

SilverStone NightJar-serien är underverk när det kommer till helt fläktlösa strömförsörjningar, och förutom fläktlösa och helt tysta är de helt modulära och tillräckligt anslutna för nästan vilken dator som helst eftersom den har modeller som kommer med upp till 700W effekt. Naturligtvis har den alla skydd, aktiv PCF och 80 Plus Platinum prestandacertifiering.

SeaSonic Prime Titanium 600TL Fläktlös

SeaSonic är en av de mest kända tillverkarna av strömförsörjning, och det av goda skäl. Denna Prime Titanium-modell är, som namnet antyder, 80 Plus Titanium Performance Certified och naturligtvis helt modulär för att göra den enkel att installera; dessutom har den ingen fläkt, så ljudet den gör är praktiskt taget noll.

De bästa källorna med fläktlös

Vi ska nu gå vidare för att granska dina bästa alternativ om du letar efter en strömförsörjning med högre watt med en fläkt men hybriddrift så att den bara börjar snurra när strömkällan verkligen behöver det. detta, och inte tidigare, vilket gör att du alltid kan hålla en lägsta ljudnivå. Dessutom är dessa fontänmodeller redan utrustade med mycket tysta fläktar, som praktiskt taget inte gör något ljud även under drift.

Corsair HX1000i

En av de mest mångsidiga strömförsörjningarna på marknaden är den digitalt styrda Corsair HXi-serien med helt modulära platta kablar och 80 Plus Platinum effektivitetscertifiering så att du inte slösar bort dina pengar på din elräkning. Denna effektivitet tillåter också att källan genererar lite eller ingen restvärme, så fläkten kommer sällan att slås på, varför det också är en av de tystaste källorna du kan hitta.

ASUS ROG STRIX 850G

ASUS PSU:er är välkända för sin effektivitet och kvalitet, och denna modell har även en speldesign som passar vilken maskin som helst för detta ändamål. Med 80 Plus Gold prestandacertifiering, modulära kablar, hybridfläkt och minst 10 års garanti är det ett säkert val för alla avancerade speldatorer, trots sin prislapp.

hålla sig lugn! Straight Power 11 Platinum

Tyska tillverkaren var tyst! Produktdesignen är alltid inriktad på lägsta möjliga ljudnivå och dessa Straight Power 11 Platinum PSU:er är inget undantag. De har helt modulära kablar, Silent Wings 3 semi-fläkt och 80 Plus Platinum prestandacertifiering. Ytterligare en win-win om du letar efter låga ljudnivåer på din PC men inte ger upp all kraften hos en avancerad PC.

Antec VP700P Plus

Alla halvfläktlösa källor behöver inte vara av högsta kvalitet och därför mycket dyra, och beviset på detta är Antec VP700P-källorna, som erbjuder mycket tyst drift och alla garantier för en hel del pengar.

Silversten SST-ST45SF v.3.0 SFX

Om du behöver installera en HTPC eller PC med liten formfaktor, i SFX-format, har du även denna semi-fläktlösa källa från SilverStone med 100 % modulär kablage, 80 Plus Bronze Performance Certification och alla skydd för ditt system. Arbete. inte bara tyst utan också med alla garantier.

Relaterade artiklar

Back to top button