Tydligen har HTC U12 + en fantastisk fotografisk sektor: 2:a på DxOMark efter P20 Pro!

Note: We hope you enjoy reading this article: Tydligen har HTC U12 + en fantastisk fotografisk sektor: 2:a på DxOMark efter P20 Pro!

103 poäng: detta är poängen som erhållits av den nya toppen av serien HTC U12 + uppåt DxOMark, den välkända portalen tillägnad fotografivärlden som sedan en tid tillbaka har varit involverad i att analysera mobila enheters fotografiska prestanda.

Ta en snabb titt på rankingen, HTC U12 + placeras direkt efter Huawei P20 Pro, som med sina 109 poäng fortfarande dominerar rankingen, och före Huawei P20, Samsung Galaxy S9+ Och Google Pixel 2 med sina 102, 99 och 98 poäng. För att vara exakt fick toppen av HTC-sortimentet 106 poäng på bilder och 95 i videor.

På baksidan av HTC U12+ hittar vi en sensor från 12 megapixel ƒ / 1,75 med OIS och dubbel LED-blixt, laser autofokus och en andra sensor från 16 megapixel ƒ / 2,6 telefoto. Tack vare denna utrustning är enhetens autofokus särskilt snabb och exakt, och bilderna har en exakt vitbalans och färger. Bra detaljer och texturbevarande, samt den simulerade bokeh-effekten.

Den har vissa problem i HDR-bilder, med några för synliga artefakter och lite för mycket brus i bilder med svagt ljus.

När det gäller video-, DxOMark berömmer noggrann stabilisering, spårning och autofokus, och som med foton, färgåtergivning och vitbalans. Problemen är mer eller mindre desamma som i den fotografiska sektorn: förlust av detaljer med låg ljusstyrka, överexponering med användning av HDR och tyvärr lite instabilitet i vitbalansen när man fotograferar utomhus.

Relaterade artiklar

Back to top button