Twitter skulle testa en funktion som låter oss följa flera konton samtidigt –

Den sociala mediejätten vi känner till Twitter Det fortsätter att testa för nya funktioner, och idag släppte de en som kommer att fånga ögat för vissa.

Tja nu verkar det som om Twitter vill att du ska följa fler människor, och om det är på ett massivt sätt mycket bättre, eftersom ett utvalt antal Twitter-användare för Android har en funktion tillgänglig som tillåter följ en grupp konton på en gång.

De kommer att vara konton som föreslås av det sociala nätverket uppenbarligen baserat på din smak och vanliga konversationsämnen i ditt konto, även om det senare måste bekräftas om Twitter verkligen slår märket med rekommendationerna eller inte.

Du har möjlighet att följa alla föreslagna konton med ett enda tryck, eller så kan du välja en liten grupp genom att kasta några konton som du helt enkelt inte vill följa.

För närvarande har Twitter inte gett mer information om detta slående test, men om det visar sig accepteras av användare, bör det också nå iOS-användare att fortsätta testa och äntligen se det tillgängligt för alla.

Fontän

Relaterade artiklar

Back to top button