Twitter kommer att börja testa möjligheten att skicka röstmeddelanden i direktmeddelanden –

För några månader sedan, den sociala mediejätten vi känner till Twitter, meddelade att de testade möjligheten att skicka röst-tweets på iOS och att den fram till i dag har förblivit i samma tillstånd, utan att veta för nu om de någonsin kommer att nå alla användare.

Men nu Twitter skulle testa något liknande med direktmeddelanden, eftersom nu testas möjligheten att skicka privata röstmeddelanden via DM: er och fungerar på ett mycket liknande sätt som bland andra WhatsApp, Telegram.

Gränssnittet är super enkelt, bara en mikrofonknapp visas när du skriver ett direktmeddelande, du trycker på den knappen, spelar in meddelandet och skickar det privat till den person som valts i DM.

Om du gillade idén måste du vänta lite längre, eftersom produktchefen för direktmeddelanden på Twitter, Alex Ackerman-Greenberg, har sagt till The Verge att den här funktionen kommer att testas med en liten grupp användare i Brasilien.

Av samma anledning finns det inget ungefärligt datum för oss att en dag se denna nya funktion på ett massivt sätt där Twitter är tillgängligt. Andra sociala nätverk som Facebook och Instagram tillåter redan att spela in och skicka röstmeddelanden, så det förväntades att Twitter skulle göra detsamma.

Fontän

Relaterade artiklar

Back to top button