Tvivlar på Android 11-uppdateringen för Xiaomi Mi 10 –

Det var de första dagarna i november då Xiaomi släppte den första stabila uppdateringen, exklusive beta-testperioder, för Xiaomi Mi 10 och Mi 10 Pro. Sedan uppdaterades det kinesiska varumärket ROM, och sedan dess är det många användare som fortfarande väntar på uppdateringsmeddelandet.

Utan att gå in på detaljer, i våra händer är Mi 10, som även idag ståtar med MIUI 12 men fastnat Android 10 … Precis som vi kom många varumärkesanvändare till Xiaomis supportcenter och community för att fråga om programvaran.

Samma sak händer med mig och min fru, vi har båda Mi 10, och de är köpta från Xiaomi, det vill säga de är inte från operatören. De är inte uppdaterade till Android 11, ny MIUI eller säkerhetskorrigering sedan oktober. Det är beklagligt.

Android 11-problemet i toppen av Xiaomi-sortimentet

Svaret på denna fördröjning är att inte diskriminera om mobiltelefonen köptes från operatören, vilket innebär att det kommer att ta längre tid att uppdatera företagets personliga ROM eftersom det beror på telefonbolaget, eller gratis. En av forummoderatorerna hävdar det Android 11-uppdatering för Xiaomi Mi 10 gick igenom olika problem.

En uppdatering till Android 11 släpptes, men den drogs ut på grund av problem och buggar i ROM-versionen. De lanserade den nyligen och kommer gradvis att nå alla användare av denna modell. Både i den globala MI-versionen och i det globala EES (EU). Så ha tålamod, han kommer säkert fram.

Nu är det bara att vänta, men om du är otålig och behöver installera det senaste Google-operativsystemet på din telefon har du alltid möjlighet att ladda ner firmware för din enhet från DownMi. För att göra detta, välj din telefonmodell, ROM-typ och version och ladda ner programvaran till din telefon för att uppdatera din mobiltelefon manuellt.

Relaterade artiklar

Back to top button