Tveksamma bilder på Galaxy Note III fortsätter att läcka

Note: We hope you enjoy reading this article: Tveksamma bilder på Galaxy Note III fortsätter att läcka

Bilden ovan ser mycket ut som de som cirkulerade för ett par dagar sedan, som avbildade en prototyp av Galaxy Note III. Vi har inga obestridliga element att säga om de tidigare bilderna var sanna eller inte, men i alla fall visade de oss inte hur det slutliga utseendet på smartphonen kommer att bli, och inte heller dagens.

Så mycket som alla hoppas på en förändring av designen från Samsung, även smartphonen på bilden ovan är definitivt i leden prototyp / dummy boxspeciellt eftersom det enligt vissa till och med skulle vara en Galaxy Mega 6.3 lite förtäckt: måtten på den påstådda Note III ovan skulle i själva verket vara lika med 6,3 ” och inte de 6 ” som tidigare krediterats för phableten. I verkligheten verkar det inte finnas alltför uppenbara tecken på “photoshopat”, men även om så vore fallet skulle det mycket besvär ändå inte vara värt något.

Moralen i historien: alla vill ha nya linjer/material för Galaxy-serien, men än så länge finns det inga konkreta bevis för att Note III kommer att starta en ny kurs; vissa tror också att vi kommer att ha nyheter om det koreanska företagets phablet vid evenemanget den 20 juni, men vi har ärligt talat inte mycket hopp i detta avseende.

Vad som är säkert är att ens att förstora utseendet på den gamla Galaxy S II knappast kan betraktas som ett steg framåt.

Relaterade artiklar

Back to top button