Två varianter av en Lenovo-smarttelefon som presenterades av GFXBench: kommer det att bli den nya Moto E?

Note: We hope you enjoy reading this article: Två varianter av en Lenovo-smarttelefon som presenterades av GFXBench: kommer det att bli den nya Moto E?

Ett par nya smartphones Lenovo har hittats i GFXBench-databasen, som i princip delar samma specifikationer, vilket tyder på att de är två varianter av samma modell.

I själva verket identifieras med siffror XT1700 Och XT1706där XT följt av de 4 siffrorna är lite av ett tecken på Motorolavi kan anta att det är en ny Motorcykel Emen det är bara en obekräftad idé, särskilt som användningen av en MediaTek SoC skulle vara första gången i den här serien.

LÄS ÄVEN: Motorola-chefen lämnar Lenovo

Baserat på vad som rapporteras av det välkända riktmärket, har vi faktiskt att göra med en 5 tum HD-skärm med SoC MediaTek MT6735P, 2 GB av Bagge och 16 GB av internminne. Den fotografiska sektorn stannar vid 8 och 5 megapixlarrespektive på baksidan och framsidan, medan vi ombord finner Android 6.0 Marshmallow förinstallerad.

Är vi för nära Moto G snarare än Moto E? Kanske, även om det inte är klart hur många och vilka förändringar Motorola-sortimentet kommer att genomgå under 2016, så allt kan fortfarande hända.

Relaterade artiklar

Back to top button