Två nya Xiaomi får 3C-certifiering, men det råder mycket förvirring kring det

Note: We hope you enjoy reading this article: Två nya Xiaomi får 3C-certifiering, men det råder mycket förvirring kring det

Efter Redmi Note 5, som vi (kanske) skymtade igår, pratar vi idag om det möjliga Redmi 5 och 5 Plus, som har fått 3C-certifiering. För att vara exakt har de två certifierade modellerna kodnamnet MET7 och MEE7, och det sägs att åtminstone Plus-varianten kan ha en skärm i 18:9. Det finns dock lite överlappning med Redmi Note 5, vars rykten i sin tur var tveksamma med tanke på att vi pratar om en bra skärm. 5,7 tumopublicerad för Redmi-serien.

Dessutom källan förvirrar ett foto av Pixel 2 XL med den möjliga Redmi 5 Plus, vilket ställer ytterligare tvivel om tillförlitligheten av den rapporterade informationen. Och medan vi pratar om tvivelaktiga bilder, var också försiktig med den nedan: den tillskrivs Redmi 5 Plus eller Redmi Note 5, men i verkligheten har den cirkulerat på internet i flera månader, och det är inget annat än en inofficiell framställning.

Lång historia kort: det enda säkra är att två nya Xiaomi har certifierats och dessa kan vara Redmi 5 och 5 Plus, men allt annat är falskt rykte eller misstag, vilket bekräftar hur nyheter från Kina ofta är icke-nyheter.

Relaterade artiklar

Back to top button