Två nya Sony (kanske på CES): från 5 tum full HD till 5,5 tum 4K, men inget 6 GB RAM

Note: We hope you enjoy reading this article: Två nya Sony (kanske på CES): från 5 tum full HD till 5,5 tum 4K, men inget 6 GB RAM

Sonys sortiment i början av 2017 håller långsamt på att definieras, i synnerhet med modellerna Xperia G3112 och G3121, som ska anlända till CES i januari eller senast vid MWC i slutet av februari. Enligt en kinesisk källa, vars tillförlitlighet måste bevisas, skulle de två smartphones vara väldigt olika.

Den första bör vara en 5-5,2 tum full HDmedan den andra en 5,5” 4K, men båda skulle vara utrustade med 4 GB RAM. Troligtvis kommer 4K-modellen inte att behålla denna upplösning för alla typer av innehåll, utan kommer bara att använda den för videor och lite annat, som redan hänt med Z5 Premium.

Sony har i alla fall minskat sin line-up ganska rejält under 2016, så vi förväntar oss inte ett regn av nyheter under 2017, även om det japanska företaget aldrig har velat missa mötet med de två evenemangen i början av åren ( CES och MWC faktiskt), därför är någon ny modell mycket trolig; det återstår att se om de verkligen kommer att vara de som beskrivs nedan.

Relaterade artiklar

Back to top button