Två nya Android One från Xiaomi bekräftade: här är vad XDA hittade!

Note: We hope you enjoy reading this article: Två nya Android One från Xiaomi bekräftade: här är vad XDA hittade!

XDA-utvecklare har publicerat lite information om inte en utan två smartphones Android One Xiaomi-märkt, som borde se dagens ljus inom en snar framtid. Detta är baserat på firmware erhållen från @FunkyHuawei och delas exklusivt med XDA, undersökt särskilt av franztesca-användaren, som hittade några intressanta ledtrådar inom dem.

Det har faktiskt sedan en tid tillbaka talats om en ev Mi A2, baserat på Mi 6X som tillkännagavs förra veckan. Även om vi inte kan bekräfta namnet ännu, finns det flera likheter mellan den senare och Android One som XDA pratar om. Kallad jasmin_grodd (kodnamnet för Mi A1 är tissot_sprout), den här smarttelefonen skryter verkligen med sig själv processor Och Fram kamera av Mi 6X (men det finns också andra referenser till EXIF ​​i allmänhet) och det är helt klart en Android One, för i dess firmware finns det inga spår av MIUI, den har partitionerats för att stödja sömlös uppdateringoch sist men inte minst, gro är ett typiskt suffix för Android One-enheter.

Två ledtrådar kommer inte att göra ett test, men om SoC och kameror är samma som Mi 6X är chansen stor att resten av hårdvaran också är lika, också eftersom det är dessa två komponenter som bestämmer en stor del av användaren uppleva finalen.

Men XDA hittade också ledtrådar på en andra Android One-smartphone, som heter den här gången daisy_sprout. Det är en modell som bygger på detsamma Snapdragon 625 redan sett i Mi A1, och kommer därför att vara det billigaste alternativet mellan företagets två nya Android One. Detta får oss att tro att det kan vara en del av familjen Redmisom Xiaomis VD själv nyligen antytt, och förmodligen kan det vara Redmi 2S, som bara råkar ha samma SoC.

Det finns inga mer exakta detaljer, men på gott och ont stämmer det XDA-rapporter överens med de senaste rykte, vilket bekräftar varandra. När det gäller lanseringsdatum har vi dock inga exakta ledtrådar, och med tanke på att Redmi 2S ännu inte har tillkännagetts så kommer troligen den senare först och sedan Android One-motsvarigheterna.

Relaterade artiklar

Back to top button