Två möjliga smartphones med Snapdragon 820 4 månader senare 2016 av Sony

Note: We hope you enjoy reading this article: Två möjliga smartphones med Snapdragon 820 4 månader senare 2016 av Sony

För ungefär tio dagar sedan pratade vi om 5 möjliga Xperia Z6-temavarianter, varav 4 skulle ha utrustats med Snapdragon 820. Istället kommer motstridiga rykten idag, som bara rapporterar två smartphones med den senaste Qualcomm SoC och varumärke Sonykommer 2016.

Vi har inga exakta indikationer på egenskaperna hos dessa två smartphones: vi vet inte om de är små, stora eller medelstora, men baserat på vad som rapporteras borde de vara “olika”. Inget mer allmänt förekommande glas, men metallanvänds på ett “ganska intensivt” sätt, vilket får oss att tänka på en bakkropp som kommer att ta farväl av glas.

LÄS ÄVEN: Xperia Z3 + vs Xperia Z5 (foton och video)

Den första av dessa två toppar i sortimentet bör komma fram till juni 2016, och den andra i oktober, därför med bara 4 månader kvar; lite som det som hände i år med Xperia Z3 + och Xperia Z5, som mer eller mindre var åtskilda av en liknande tidsram.

I samma rapport står det också det kommer ingen ny Sony-smarttelefon på CES 2016, som alltmer tycks misshandlas av de flesta Android-tillverkare. Bättre för oss att vi inte åker dit, men det är synd för CES, som fortfarande är en så stor mässa att den säkert kommer att ha något att trösta sig med.

Relaterade artiklar

Back to top button