Turing tillkännager en ny “rymd”-smartphone i utseende (och pris), men vem vet om den någonsin kommer att se ljuset

Note: We hope you enjoy reading this article: Turing tillkännager en ny “rymd”-smartphone i utseende (och pris), men vem vet om den någonsin kommer att se ljuset

Trots konkursen i början av året och det därav följande förlisningen av Passionate-projektet, Turing Robotics Industries återlanserar djärvt ett “nytt” projekt. Citattecken är ett måste eftersom vi redan pratar om ett begrepp presenterades för månader sedan som “Passionate X”, men nu bytt namn till “HubblePhone”. Det nya namnet kommer från det berömda rymdteleskopet, eftersom smarttelefonen bokstavligen kretsar allt kring kameran.

Genom att avbryta alla domar rapporterar vi de tekniska specifikationerna som anges på den officiella webbplatsen. HubblePhone visas som utrustad med dubbel oberoende skärm gångjärn på ett gångjärn som innehåller 60 MP kamera och utrustad med skåra på långsidorna (i motsats till specifikationerna som dikteras av Google) som innehåller 12 MP främre kameror med variabel bländare.

Om detta låter som en ambitiös start, vänta tills du hör resten. Processorn som används kommer att vara Snapdragon 855 i varje sektion utrustad med oberoende batterier. Smarttelefonen kommer också att använda 5G-protokoll och kommer att utnyttja AI tack vare en ny typ av NPU (“emotionell maskin-intelligens chip”) som kommer att ge prestanda nästa generations spel med hjälp av Mixed Reality.

Det nya projektet presenteras med kopiösa bilder även om tidsfristerna för leverans av de första exemplaren sätts till kl. mitten av 2020. En annan svår punkt att utvärdera, förutom tillverkarens tillförlitlighet, är priset: vi talar om 2 749 USD. A mycket hög siffravilket vi inte vet hur det kunde ha beräknats sedan dess flera komponenter finns ännu inte.

vidare två år är en lång, för lång tid. Många saker kan förändras under tiden och med tanke på de tidigare känner vi oss inte bekväma med att vänta på HubblePhones ankomst. Så länge det verkligen kommer.

Relaterade artiklar

Back to top button