Turing Robotics samarbetar med TCL för sin nästa “Passionerade” smartphone: kommer det att vara rätt tidpunkt?

Note: We hope you enjoy reading this article: Turing Robotics samarbetar med TCL för sin nästa “Passionerade” smartphone: kommer det att vara rätt tidpunkt?

Turing Robotics Industries (TRI) åtnjuter inte ett bra rykte, med tanke på resultaten av sin första smartphone, att Turing Phone med vackra löften, kom månader och månader för sent, och dessutom med Sailfish OS istället för Android. Kanske också för att fylla sina tidigare luckor ingår nu TRI avtal med TCL (spel med akronymer sökes – Redaktörens anmärkning), tidigare licenstagare för BlackBerry-märket, för att skapa en ny smartphone: Turing Phone passionerad.

I full Turing-stil är egenskaperna hos Passionate pompös men rökig. Gjord i Liquidmorphiumkommer smarttelefonen att vara belagd med “diamantkol” vilket ger en känsla av “högteknologisk keramik”, medan glaset kommer att vara av safir. Det kommer uppenbarligen också att finnas en röstassistentkallad “Sir Alan”Som kommer att kombinera traditionella röstkommandon med direkt operatörsassistans, för att leverera en” skräddarsydd och intelligent ”upplevelse.

Trots allt har TRI:s löften alltid varit av mycket hög kvalitet, milt uttryckt, även efter problemen med den första Turing Phone (om du missat Turing Cadenza och Turing Monolith Chaconne, sätt dig ner innan du läser). Vi hoppas att alliansen med TCL kan tjäna till att ge konkrethet till företaget, men vi skulle inte bli förvånade om nästa september, när Turing Impassionato skulle komma ut finner vi istället ett “uppskjutande” som väntar på oss; speciellt eftersom pris det är inte alls innehåll: 1 099 $ för “elit” PX8-versionen och hela 1 599 $ för “premium-lyxutgåvan” GX8, men fråga oss inte skillnaderna. Mer än vad nästa iPhone skulle kunna kosta. Och låt oss inte lägga till något annat.

Relaterade artiklar

Back to top button