Turing Phone överger Android (och den lilla chansen att lyckas) för Sailfish OS

Note: We hope you enjoy reading this article: Turing Phone överger Android (och den lilla chansen att lyckas) för Sailfish OS

Det är inte lätt för en startup som tillverkar hårdvara att hålla de löften som givits på vågen av entusiasm, när de försöker erbjuda något mer än andra tillverkare. Det är fallet med Turing Robotic Industriessom efter en rad förseningar har fattat ett beslut som inte kommer att göra personerna som finansierat projektet nöjda.

Turing telefon den kommer faktiskt att skickas med Sailfish OS ombord och inte Android 5.1 Lollipop. Dessutom kommer leveranser att börja i april, efter Q1 2016 som TRI tidigare hade satt som datum då de skulle skicka smarttelefonen till långivarna.

LÄS ÄVEN: Uppskjutna Turing Phone-sändningar

I e-postmeddelandet med vilket TRI kommunicerar beslutet understryker TRI att Sailfish OS kan köra Android-appar, men även om detta är sant kommer Play Store och Googles tjänster inte att finnas, och det är osannolikt att den förinstallerade appen butiken kommer att kunna erbjuda samma variant av BigG-butiken.

Relaterade artiklar

Back to top button