Turing Phone och Saygus V² har ännu inte skickats: kan vi säga “bluff”?

Note: We hope you enjoy reading this article: Turing Phone och Saygus V² har ännu inte skickats: kan vi säga “bluff”?

Turing Phone och Saygus V² är två olika projekt, båda lockande på papper, och båda delar ett alltmer ekande ord på internet: “bluff”. Men varför? Anledningen är kort sagt enkel: båda måste vara det nu skickat för länge sedanmen ingen av köparna, som betalat ens bra pengar (för att vara rakt ut), har fått dem ännu.

Saygus fortsätter att höras på Twitter, som skryter med olika utmärkelser för sin teknologi, pratar om “drömtelefoner” och försöker hålla uppe hypen (om man kan kalla det så), men slänger alltid över leveransdatumet och användarnas många kritiker. Synd, för i februari 2015 verkade smarttelefonen vara klar och fungerande, men under tiden gick företaget bokstavligen vilse på vägen, minst sagt.

Liknande öde för Turing telefonsom i april utlovade försändelser, men som hittills inte har skickat något, och på förfrågningar om förtydligande svarar också på ett sarkastiskt sätt.

Dessutom, baserat på vad som rapporterats till oss av de som finansierat projektet, svarar Turing inte på förfrågningar om återbetalning, och vi föreställer oss att det vid det här laget inte är få. När allt kommer omkring, ta bara en titt på meddelandena på Turings Facebook-sida för att inse detta.

Kort sagt dubbelsynd, inte bara för att båda projekten på pappret verkade intressanta, utan framför allt för att händelser som dessa gör det lägre köparens förtroende, som logiskt nog kommer att bli mer och mer skeptisk till initiativ av denna typ i framtiden. Och även om något skulle komma förr eller senare, vad skulle du kalla en produkt som levereras månader (för att inte säga år) efter att den utlovades?

Vi tackar Luigi för rapporteringen.

Relaterade artiklar

Back to top button