Turing Monolith Chaconne är ännu ett hån mot ett företag som inte har någon anledning att existera

Note: We hope you enjoy reading this article: Turing Monolith Chaconne är ännu ett hån mot ett företag som inte har någon anledning att existera

Kommer du ihåg förra veckans Turing Cadenza? Tyckte du att det redan var “överdrivet”? Här har du Turing Monolith Chaconneen ny smartphone ännu mer meningslös, som aldrig kommer att se ljuset.

Specifikationer? Visa 6,4 tum 4K, tre Qualcomm Snapdragon 830, 18 GB RAM1,2 TB lagringsutrymme (3x 256 GB internminne + 2 microSD på 256 GB), 4 SIM, och mycket, mycket, mycket (för mycket) mer. Och som om det inte vore nog så kommer det också att finnas en skjutbart tangentbord (se de värdelösa bilderna i slutet av artikeln), avancerad förstärkt verklighet, red ALAN en mystisk akronym vars akronym inte ens avslöjas för oss, eftersom en nypa mystik aldrig skadar.

Lanseringsdag: 2018, i någon alternativ verklighet. Vad är då inte klart varför man nöjer sig med Snapdragon 830 2018, när vi kanske redan kommer att ha 850:an, men varför i grund och botten ställa sig dessa dumma frågor?

Det är svårt att kommentera Turing Robotics utan att ägna sig åt svordomar (vilket vi uppmanar dig att avstå från i kommentarerna).

Cadenza och Monolith Chaconne är inte bara en hån i sig, eftersom det är klart att de aldrig kommer att förverkligas, utan också representera en autentisk slå Turing kunder i ansiktettill alla de som trodde och investerade pengar i detta företag, som nu inte har något bättre att göra än att lova det omöjliga, snarare än att tänka på att skicka sin första smartphone.

Relaterade artiklar

Back to top button