Turing Cadenza är en så “offensiv” smartphone att vi hoppas att det är en bluff (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Turing Cadenza är en så “offensiv” smartphone att vi hoppas att det är en bluff (foto)

Turing Robotic Industries, tidigare författare till Turing Phone, gjorde nyligen ett chockerande tillkännagivande på sin e-postlista. Företaget har faktiskt förutspått tillkomsten av en ny smartphone, Turing Cadenza, vars specifikationer är meningslösa. Nej, allvarligt talat: en sådan telefon kan inte existera: inte 2017, och framför allt inte tillverkad av Turing, till den grad att det enda sättet som den här saken skulle kunna vara vettig är om det vore en bluff (synd att e-postlistan bara verkar vara den officiella).

2 Snapdragon 830 CPU, iMAX 60-megapixel bakre fyrkamera20 megapixel dubbel frontkamera, 12 GB RAM, 1 TB internminne (2x 256GB + 2x256GB microSD), bränslecellsbatteri, fyra SIM-kortoch operativsystem Swordfish OS, utvecklingen av Sailfish OS, baserat på neurala nätverk (vad det än betyder). Sedan finns det ett par renderingar som praktiskt taget inte visar någonting, och det suggestiva hoppet att “förstöra status quo”, föra Turing Cadenza från framtiden in i nuet.

Att kommentera något sådant är praktiskt taget omöjligt, eller åtminstone kan vi, med tanke på den sena timmen, inte, men vi kommer inte att stoppa dig om du vill berätta din.

Vi tackar Luca för anmälan.

Relaterade artiklar

Back to top button